Libnet.ro
UNICEF

22:45

Tensiuni UE-SUA din cauza proiectului Nord Stream 2 Zeci de tari UE au transmis o nota de protest

Hotnews Hotnews,
 Tensiuni UE-SUA din cauza proiectului Nord Stream 2 Zeci de tari UE au transmis o nota de protest

Douazeci si patru din cele 27 de tari membre ale Uniunii Europene au transmis o nota de protest Statelor Unite fata de presiunile exercitate asupra proiectului Nord Stream 2, iar Washingtonul a replicat ca nu accepta dominatia energetica a Rusiei, afirma surse citate de presa germana si americana, scrie Mediafax citand Die Welt. continuă pe Hotnews

Mesaj amenintator al Rusiei pentru Romania. Ce riscam sa patim din cauza trupelor NATO

Planul Statelor Unite ale Americii de a aduce o parte din unitatile militare americane retrase din Germania in Romania, a starnit o reactie extrem de dura din partea Rusiei. Ce putem pati din cauza Nato. Care este mesajul Rusiei Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe al Rusiei critica aspru planurile americanilor de .

Divort cu scandal in showbiz. Fosta vedeta Antena 1 e la cutite cu sotul ei din cauza copiilor

Scandal ca la usa cortului intre doua vedete care s-au iubit! Cunoscuta actrita de seriale de televiziune Ioana Picos se afla in plin proces de divort cu sotul ei, Mihai Fagadaru. Barbatul aduce acuzatii grave vedetei Antena 1 si spune ca nu il lasa sa-si vada copiii, desi are o decizie in instanta de custodie .

Fosta vedeta de la Antena 1, lovitura devastatoare. Faliment intr-o afacere, din cauza pandemiei

Criza cauzata de pandemia de coronavirus a afectat-o forte tare pe fosta stirista de la Antena 1. Deoarece afacerea sa nu mai aducea profit, iar pierderile au fost semnificative. Astfel, Crina Abrudan, caci despre ea este vorba, nu a avut incotro si a pus lacatul pe usa. Crina Abrudan, fosta vedeta de la Antena 1, .

Simona Halep, ingrijorata din cauza unei noi accidentari: Am avut probleme la umar

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la WTA Praga, dupa un meci foarte complicat cu Barbora Krejcikova. Romanca a pierdut primul set, scor 3-6, dar a pornit apoi o incredibila cursa de urmarire. A castigat urmatoarele doua seturi, scor 7-5, 6-4. in runda urmatoare, Simona o va infrunta pe Magdalena Frech, 22 de .

Ramas fara permis din cauza alcoolului, a venit la examenul auto ametit bine: Daca mi l-a luat beat, tot beat il luam inapoi!

Un barbat din Targoviste, care a ramas fara permis din cauza alcoolului, a venit ametit bine la proba practica pentru redobandirea permisului. Daca mi l-a luat beat, tot beat il luam inapoi!, a.

Dizolvarea parlamentului neozeelandez a fost amanata din cauza noilor cazuri de coronavirus

Noua Zeelanda a amanat astazi dizolvarea parlamentului inaintea viitoarelor alegeri, in timp ce in cel mai mare oras al tarii au fost impuse masuri stricte de izolare din cauza unor noi cazuri de coronavirus.

Staretul Manastirii Stanisoara a murit din cauza Covid-19. De unde a luat boala parintele Arhimandrit

Parintele Arhimandrit Laurentiu Popa, staretul Manastirii Stanisoara, a murit din cauza COVID-19. Acesta s-a infectat cu noul coronavirus in timpul unei reuniuni la Manastirea Cozia si a fost transferat la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, transmite Mediafax.

Meci de Champions League anulat din cauza covid!

Pandemia de coronavirus loveste din nou in sport si o partida din Champions League a fost anulata din cauza aparitiei a doua cazuri de infestare cu noul virus gripal.

Cristi Puiu, atac la CTP din cauza mastilor: Sa ajunga el sa ma scuipe, sa vorbeasca in felul asta

Zilele acestea a avut loc unul din importantele evenimente concurs din lumea cimenatografiei autohtone, este forba de festivalul de film TIFF. Printr participantii la eveniment a fost si regizorul Cristi Puiu care, inaintea proiectiei filmului sau, a avut un discurs populist impotriva purtarii mastilor de protectie. Schimb de replici dure intre Cristi Pui si CTP .

Rinocerii lanosi din Siberia au disparut din cauza incalzirii climei, nu din cauza oamenilor - studiu

Un studiu genetic a ajuns la concluzia ca uriasii rinoceri lanosi care au trait in nordul Eurasiei pana acum aproximativ 14. 000 de ani au disparut nu din cauza ca ar fi fost vanati fara mila de oamenii acelor vremuri, ci din cauza incalzirii climatice.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )