Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tentative de sinucideri in masa, intr-o comunitate din Canada

B1 B1,
Tentative de sinucideri in masa, intr-o comunitate din Canada

11 persoane au incercat sa se sinucida in aceeasi zi in Canada. Acest lucru s-a intamplat intr-o comunitate de aborigeni din Ontario, acolo unde rata incercarilor se suicid, din se. continuă pe B1

Cafenea controversata deschisa in onoarea lui Vladimir Putin intr-un oras din Siberia (VIDEO)

Cafenea controversata deschisa in onoarea lui Vladimir Putin intr-un oras din Siberia. Cafeneaua Presedintelui este un local mic cu fatada aparent banala din orasul Krasnoyarsk din.

Descoperire macabra intr-un apartament din Ocna Mures

Un barbat in varsta de 72 de ani a fost gasit decedat, miercuri, intr-un apartament din Ocna Mures, judetul Alba. Patru subofiteri ai Detasamentului de Pompieri Aiud au intervenit cu o autospe.

Ce a patit o femeie intr-o biserica din Bacau. Pacatul a fost surprins de camerele de supraveghere

A incalcat a opta porunca, fix in Casa Domnului. O femeie a sarutat icoanele, si-a facut cruce si. a furat o poseta cu bani, chiar intr-o biserica din Bacau. Pacatul a fost surprins de.

Statistici. Romanii, a doua cea mai mare comunitate din Marea Britanie

Criza locurilor de munca si salariile mici ii determina pe tot mai multi europeni din statele estice si sudice ale continentului sa se indrepte spre Regatul Unit, potrivit unui studiu intreprins de Observatorul pentru Migratie al Universitatii Oxford.

Trei Cepoi la primarie: intr-o comuna din Suceava, trei persoane cu acelasi nume candideaza pentru functia de primar

Situatie amuzanta in comuna Draguseni din judetul Suceava. La primarie au intrat in cursa electorala trei persoane cu acelasi nume. Vasile Cepoi. Bineinteles, fiecare de la un alt partid,.

Robert Negoita, suspect intr-un dosar din 2009

Robert Negoita, primarul Sectorul 3 al Capitalei, a fost chemat joi dimineata la sediul central al DNA, unde a fost informat ca are calitatea de suspect intr-un dosar intocmit in 2009, in urma unei plangeri depuse de Sorin Blejnar, fost sef ANAF.

inca un caz Bogata: Un arab inoata alaturi de niste lei intr-o piscina din... Hunedoara (VIDEO)

Un nou caz Bogata in mediul online. Un barbat a postat pe site-ul Newsflare un clip in care apare in timp ce se joaca intr-o piscina alaturi de niste lei, selectand ca locatie strada.

Descoperire bizara intr-o padure din Bosnia. Un arheolog supranumit Indiana Jones de Bosnia sustine ca a dat de urma unei civilizatii pierdute

Un arheolog bosniac sustine ca a facut o descoperire istorica, intr-o padure apropiata de orasul Zavidovici. Semir Osmanagic a descoperit o sfera uriasa din piatra, cu un continut mare de fier, care.

Fenomen extrem: Grindina de marimea unei mingi de golf a cazut in timpul unei furtuni intr-un oras din China (VIDEO)

Furtuna de cosmar in China. Mai multe masini au fost avariate, dupa ce grindina de marimea unor mingi de golf, a cazut deasupra unui oras din Sudul Chinei. Desi vijelia a durat doar 10 minute, mai multe.

Animale de companie, maltratate: 24 de caini si pisici, tinuti capitivi intr-o garsoniera din Brasov (FOTO)

Aurotitatile din Brasov au salvat, luni dimineata, 21 de caini si trei pisici, in urma unei perchezitii care a avut loc intr-o garsoniera amplasata la parterul unei vile din strada Simion.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )