Libnet.ro
UNICEF

16:30

Teodorovici are opinie diferita fata de Tariceanu despre OUG 114: Multe aspecte cred ca nu au mai ramas de clarificat

Hotnews Hotnews,
 Teodorovici are opinie diferita fata de Tariceanu despre OUG 114: Multe aspecte cred ca nu au mai ramas de clarificat

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici considera ca nu prea mai sunt subiecte de clarificat in privinta OUG 114, contrar opiniei sefului ALDE, Calin Popescu Tariceanu, care a spus miercuri ca actul normativ trebuie rediscutat in coalitie. Teodorovici spune ca unele aspecte au fost rezolvate, atat atat in domeniul bancar, cat si in domeniul pensiilor private, fiind aprobate acte normative in acest sens. continuă pe Hotnews

Eugen Teodorovici, despre OUG 114: Guvernul a decis o noua modalitate de calcul a capitalului social minim al fondurilor de pensii private

Guvernul a decis o noua modalitate de calcul a capitalului social minim al fondurilor de pensii private, a anuntat joi ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici. Astazi am adoptat in sedinta de.

Tariceanu, despre condamnarea lui Dragnea: Mi se pare nedreapta, dar asta este decizia inaltei Curti

Calin Popescu Tariceanu a fost destul de prudent in declaratii, marti, cand a fost intrebat de condamnarea definitiva a partenerului de coalitie Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare. Mi se pare n.

TARICEANU DESPRE SENTINTA IN CAZUL LUI DRAGNEA: Mi se pare nedreapta

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a catalogat astazi ca nedreapta sentinta primita de liderul PSD, Liviu Dragnea, in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Tariceanu, despre sentinta lui Dragnea: Mi se pare nedreapta!

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a catalogat marti ca nedreapta sentinta primita de liderul PSD, Liviu Dragnea, in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Mi se pare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )