Libnet.ro
UNICEF

17:30

Teodorovici, prima reactie dupa ce a preluat interimatul la Fonduri Europene: Back in business

B1 B1,
Teodorovici, prima reactie dupa ce a preluat interimatul la Fonduri Europene: Back in business

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, numit ministru interimar si la Fonduri Europene, a avut, miercuri seara, o prima reactie dupa ce Klaus Ioghannis a semnat decretele. Back in business. Revin, chiar. continuă pe B1

Eugen Teodorovici, prima reactie dupa ce a fost pus de Iohannis ministru interimar: Back in business

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a fost numit ministru interimar si la Fonduri Europene, prin decret semnat de presedintele Iohannis, ca urmare a demisiei Rovanei Plumb, care candideaza pentru.

Elena Gheorghe, prima reactie dupa ce fratele ei a facut PRAPAD la Exatlon: Nu cred ca si-ar dori cineva sa priveasca aceasta competitie cu noi, cu familia lui Costin

Elena Gheorghe a oferit prima reactie, dupa ce fratele ei, Costin, a fost omul meciului pentru vila la baieti, in competitia din Republica Dominicana, Exatlon, potrivit wowbiz. ro.

PSD, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a refuzat remanierea guvernamentala

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, marti ca, dupa ce presedintele Iohannis a refuzat remanierea guvernamentala, cea mai rapida varianta este restructurarea. inteleg ca s-a modificat cumva.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa ce a fost achitat definitiv de iCCJ: Bucuria mea este umbrita

Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni seara, la Sinteza zilei, dupa ce a aflat ca a fost achitat de iCCJ, ca bucuria sa este umbrita de faptul ca multi alti romani aflati in aceeasi situatie nu si-au.

Catalin Radulescu, prima reactie dupa ce un deputat a anuntat ca paraseste PSD din cauza sa: Colegul nostru a venit de la PD-L de putin timp

Deputatul social-democrat Catalin Radulescu a comentat, luni, vestea ca un alt deputat a plecat din PSD din cauza sa. Am mers cu el la o intalnire electorala in Arges, nu mi-a zis nimic. Colegul nostru a.

Prima reactie a Comisiei Europene dupa mutilarea justitiei de catre Parlament: ce transmit oficialii de la Bruxelles

Comisia Europeana a reactionat la doar cateva ore dupa ce Parlamentul a modificat, pe repede-inainte, Codul Penal si Codul de Procedura Penala. Prima reactie de la Comisia Europeana a venit din partea purtatorului de cuvant. Christian Wigand a transmis ca Bruxellesul stie ce au votat parlamentarii romani miercuri si ca va stabili pasii care sunt [] .

Ministerul Muncii acceseaza fonduri europene pentru persoanele cu dizabilitati

Autoritatea Nationala a Persoanelor cu Dizabilitati si Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca au depus Fisa de Proiect pentru aprobarea acordarii de subventii din fonduri europene pentru achizitionarea de catre persoanele cu dizabilitati, de tehnologii si dispozitive asistive, informeaza un comunicat al Ministerului Muncii si Justitiei Social.

Premierul Cehiei spune ca nu va demisiona daca va fi inculpat pentru frauda cu fonduri europene

Premierul Cehiei, Andrej Babis, a anuntat astazi ca nu va demisiona daca va fi inculpat pentru rolul lui intr-o frauda de 2 milioane de euro din fonduri europene.

CTP, reactie dupa meciul lui Halep: Simona, adevarat a inviat!

Romania a jucat cu Franta pentru finala FedCup. A pierdut, dar ce ramane in mintea tuturor este meciul final, unde Halep l-a facut fericit pe CTP. Dupa meciurile de simplu, Romania si Franta au fost la egalitate, scor 2-2, in semifinalele FedCup. Ultima speranta era in meciul de dublu, unde Simona Halep a jucat cu [] .

Presedintele Iohannis a acceptat propunerile de interimari la Justitie, Fonduri Europene si Romanii de Pretutindeni

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerile de numire a vicepremierului Ana Birchall in functia de ministru interimar al Justitiei, a ministrului Eugen Teodorovici - ministru interimar al Fondurilor Europene.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )