Libnet.ro
UNICEF

23:15

Se TERMINA conflictul dintre RUSIA si Ucraina? Vladimir Putin a ORDONAT retragerea trupelor si incheierea exercitiilor militare

Antena3 Antena3,
Se TERMINA conflictul dintre RUSIA si Ucraina? Vladimir Putin a ORDONAT retragerea trupelor si incheierea exercitiilor militare

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat luni retragerea trupelor care efectueaza manevre in apropiere de frontiera cu Ucraina, iar Moscova cere Kievului sa-si retraga imediat trupele din estul tarii, a . continuă pe Antena3

Criza din Ucraina Kremlinul anunta ca a ordonat retragerea trupelor de la granita cu Ucraina si cere Kievului sa faca acelasi lucru /Discutie intre Putin si Merkel despre situatia din Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat trupelor sa revina in bazele de stationare dupa efectuarea exercitiilor militare in regiunile din apropierea granitei cu Ucraina, transmite agentia rusa Interfax, citata de Reuters. Pentagonul sustine insa ca nu a vazut semne ale retragerii trupelor ruse de la granita cu Ucraina. Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel au purtat o conversatie telefonica despre criza ucraineana, se arata intr-o declaratie de presa transmisa de Kremlin. Vezi in articol principalele evenimente de luni privind criza din Ucraina.

Vladimir Putin ordona incetarea exercitiilor militare in apropiere de frontiera cu Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat luni retragerea trupelor care efectueaza manevre in apropiere de frontiera cu Ucraina, iar Moscova cere Kievului sa-si retraga imediat trupele din estul tarii, a.

Vladimir Putin, din Marea Neagra la Marea Chinei

In plina criza intre Rusia si puterile occidentale, care ii reproseaza ingerinta in criza din Ucraina, presedintele rus, Vladimir Putin, efectueaza o vizita la Shanghai, la 20 mai, la invitatia omologului sau chinez, Xi Jinping, unde spera sa gaseasca interlocutori mai intelegatori, intr-o China din ce in ce mai intreprinzatoare in conflictele sale teritoriale.

Marine Le Pen, un politician care sustine ca impartaseste valori comune cu Vladimir Putin

Vladimir Putin este considerat un om care da dovada de patriotism, potrivit liderului Frontului National din Franta, Marine Le Pen, politician care a afirmat duminica faptul ca impartaseste valori comune cu presedintele Rusiei, informeaza Le Monde.

Figurine de ciocolata intruchipandu-l pe Vladimir Putin, scoase la vanzare intr-un oras ucrainean

Ucrainienii fac haz de necaz: O cofetarie din Liov a scos la vanzare figurile de ciocolata care il intruchipeaza pe liderul de la Kremlin. Figurinele lucrate dupa chipul lui Vladimir Putin, fie din ciocolata.

Vladimir Putin din ciocolata, de vanzare in Ucraina

Ucrainienii au gasit o metoda noua de a protesta fata de separatistii prorusi din reginile estice care vor alipirea la Rusia. Ciocolatierii din Liov au creat o figurina cu chipul lui Putin si sustin ca e.

Silvio Berlusconi, prieten cu Vladimir Putin, face apel ca Rusia sa nu fie izolata economic

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, condamnat recent la munca in folosul comunitatii la un azil de batrani, a declarat, sambata, ca tarile europene ar trebui sa evite o izolare a Rusiei, in contextul tensiunilor din Ucraina, relateaza AFP, citata de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )