Libnet.ro
UNICEF

05:15

Teroristii din Statul Islamic au executat in vestul Irakului 46 de membri ai unui trib sunnit care i se opune

B1 B1,
Teroristii din Statul Islamic au executat in vestul Irakului 46 de membri ai unui trib sunnit care i se opune

Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) au executat cel putin 46 de membri ai unui trib sunnit care a ridicat armele impotriva lor in provincia Al-Anbar, in vestul Irakului, au anuntat miercuri un . continuă pe B1

Jihadistii din Statul Islamic au executat 46 de membri ai unui trib sunnit, in Irak

Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) au executat cel putin 46 de membri ai unui trib sunnit care a ridicat armele impotriva lor in provincia Al-Anbar, in vestul Irakului, au anuntat miercuri un lider local si un medic, relateaza AFP.

Spionajul german: Statul Islamic detine lansatoare de rachete capabile sa loveasca avioane de linie

Serviciile de contrainformatii germane BND) estimeaza ca militantii din gruparea Statul Islamic din nordul Irakului detin lansatoare de rachete capabile sa loveasca avioane de linie, relateaza AFP. Conform.

Rusia: Statul Islamic nu detine arme chimice, dar trebuie sa fim pregatiti pentru orice situatie

Moscova nicio dovada care sa sugereze ca gruparea Statul Islamic ar avea in posesie arme chimice. Oricum, acest risc exista, declara adjunctul ministrului de Externe rus, Gennady Gatilov. Diplomatul a citat.

Statul Islamic a lansat un atac asupra unui camp petrolier din Homs: 30 de persoane au murit

Gruparea Statul Islamic SI) a lansat un atac impotriva unui camp petrolifer din orasul Homs, omorand 30 de membri ai fortelor regimului sirian, a anuntat miercuri Observatorul sirian pentru drepturile omului.

Statul Islamic are capacitatea de a dobori avioane de linie

Statul Islamic ar dispune de lansatoare de rachete capabile sa doboare avioane de linie, potrivit serviciilor secrete germane.

New York Times: Ostaticii rapiti de Statul Islamic au fost torturati inainte de decapitare

Statul Islamic nu exista cand jurnalistul american James Foley a fost rapit, dar a devenit treptat cea mai puternica si mai de temut miscare din regiune. in cel de-al doilea an al detentiei lui Foley, gruparea stransese deja peste 20 de ostatici pe care intentiona sa ii elibereze in schimbul unor rascumparari. Foley a fost unul dintre cei 23 de ostatici occidentali, provenind din 12 tari, majoritatea cetateni europeni ale caror guverne platisera si anterior rascumparari.

Un soldat american a devenit primul militar ucis in lupta cu Statul Islamic

Un soldat american in varsta de 19 ani a devenit primul militar ucis in cadrul ofensivei Statelor Unite impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic, a anuntat, duminica, Pentagonul, potrivit The Guardian.

Un soldat american a devenit primul militar ucis in lupta Occidentului cu Statul Islamic

Un soldat american in varsta de 19 ani a devenit primul militar ucis in cadrul ofensivei Statelor Unite impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic, a anuntat, duminica, Pentagonul, potrivit The Guardian.

Un soldat american, primul militar ucis in lupta Occidentului cu Statul Islamic

Un soldat american in varsta de 19 ani este primul militar ucis in cadrul ofensivei Statelor Unite impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic, a anuntat duminica Pentagonul, potrivit The Guardian.

Serviciile secrete germane estimeaza ca Statul Islamic poate dobori avioane de linie - Bild am Sonntag

Serviciile de informatii germane estimeaza ca grupul Stat Islamic SI) din nordul Irakului detine lansatoare de rachete capabile sa doboare avioane de linie, scrie publicatia Bild am Sonntag, citata de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )