Libnet.ro
UNICEF

16:01

Test de cultura generala despre orasele Romaniei. Care este orasul situat la cea mai mare altitudine

Adevărul Adevărul,
Test de cultura generala despre orasele Romaniei. Care este orasul situat la cea mai mare altitudine

Va propunem un test de cultura generala despre orase importante din tara noastra. Ne puteti scrie, la sectiunea comentarii, cate raspunsuri ati stiut. continuă pe Adevărul

Fostul sot al Laurei Codruta Kovesi, marturisiri despre dosarul in care este implicat

Fostul sot al Codrutei Kovesi a vorbit intr-un interviu despre dosarul autostrazii Sibiu-Orastie. Se pare ca el ar fi furnizat materiale de constructii pentru autostrada surpata, potrivit.

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a discutat cu delegatia Consiliului Atlantic al SUA despre rolul Romaniei de aliat esential al statului american

Seful diplomatiei romane, Teodor Melescanu, a discutat cu o delegatie a Consiliului Atlantic al SUA despre rolul Romaniei de aliat esential al SUA si despre importanta vitala a relatiei bilaterale, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Melescanu, discutii cu Consiliului Atlantic al SUA despre rolul Romaniei de aliat esential al SUA

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a discutat cu o delegatie a Consiliului Atlantic al Statelor Unite ale Americii SUA) despre rolul tarii noastre de aliat esential al SUA si despre importanta vitala a relatiei bilaterale, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Politic show:Care este bilantul primului an de mandat al primarului Cosmin Necula;Cum inca ar putea ajunge condamnatul penal Liviu Dragnea premierul Romaniei;Cu drumul expres la vale

Fracturile Est-Vest se adancesc. Europa occidentala si Statele Unite par sa se fi despartit cat priveste sensul pe care il ofera democratiei, ceea ce ar putea fi chiar evenimentul capital al secolului XXI. DNA a ajuns la locul in care Dragnea si Grindeanu s-au fotografiat la pescuit de stiuca. Lacul unde liderul PSD s-a fotografiat la pescuit de stiuca cu fostul premier Sorin Grindeanu a ajuns ilegal in proprietatea Tel Drum.

Australia cere companiilor WhatsApp si Facebook sa poata supraveghea mesageriile criptate! Care este motivul

Australia intentioneaza sa oblige companii precum Facebook sau WhatsApp sa ofere oamenilor legii acces atunci cand este vorba despre o ancheta criminala sau terorista, la mesajele criptate ale suspectilor,.

Cinci lucruri nestiute despre cafeaua decofeinizata. Cat este de periculoasa

O cafea supusa procesului de decofeinizare nu este 100% lipsita de cofeina, pastrand in compozitie un procent ce oscileaza intre 5 si 14% cofeina, potrivit antenasatelor. ro. Iata si alte.

Preturi mai mari la benzina, pe Autostrada Soarelui. Care este explicatia

Soferii care pleaca spre statiunile de pe litoral vor gasi la benzinariile de pe Autostrada Soarelui carburanti mai scumpi decat in orase, iar diferenta pentru un plin poate ajunge la 10 lei,.

SEXGATE in sutana: Reactia Patriarhiei in scandalul sexual in care este implicat Episcopul de Husi (FOTO, VIDEO)

Amenintari, santaj, filmulete compromitatoare. Sunt doar cateva dintre ingredientele unei povesti in care Episcopul Husilor, Corneliu Barladeanu, a fost filmat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )