Libnet.ro
UNICEF

21:15

Testamentul spiritual lasat de Sergiu Nicolaescu spectatorilor romani

Adevărul Adevărul,
Testamentul spiritual lasat de Sergiu Nicolaescu spectatorilor romani

Dana Nicolaescu, sotia regretatului Sergiu Nicolaescu, a facut public, vineri, testamentul spiritual al regizorului in care acesta spunea ca lasa drept mostenire spectatorilor romani toate filmele sale. continuă pe Adevărul

Testamentul spiritual al lui Sergiu Nicolaescu: Las romanilor toate filmele mele

Dana Nicolaescu, sotia lui Sergiu Nicolaescu, a facut public testamentul spiritual al regizorului, in care acesta spunea ca lasa spectatorilor romani toate filmele sale.

TESTAMENTUL spiritual al lui Sergiu Nicolaescu, facut public de sotia regizorului

Dana Nicolaescu a facut astazi public testamentul spiritual al regretatului regizor Sergiu Nicolaescu. La locuinta lui Sergiu Nicolaescu din strada Zambaccian din Bucuresti a avut loc ceremonia de dezvelire a unei.

SCANDAL: Dana Nicolaescu a facut public testamentul spiritual al regizorului.

Dana Nicolaescu, sotia lui Sergiu Nicolaescu, a facut public, vineri, testamentul spiritual al regizorului, in care acesta spunea ca lasa spectatorilor romani toate filmele sale, transmite Mediafax. Vineri, la locuinta lui Sergiu Nicolaescu din strada Zambaccian din Bucuresti, a avut loc ceremonia de dezvelire a unei placi comemorative, care a fost realizata de artistul Bogdan Hojbota. Cu aceasta ocazie, Dana Nicolaescu, sotia regretatului regizor, a decis sa faca public testamentul spiritual .

Sotia lui Sergiu Nicolaescu a publicat testamentul spiritual al regizorului

Sotia regizorului Sergiu Nicolaescu a dat publicitatii testamentul spiritual al acestuia, descoperit pe biroul sau imediat dupa deces. in documentul citat de Mediafax, regretatul regizor spunea ca lasa.

Sergiu Nicolaescu NU va mai avea muzeu la Targu Jiu. Sotia sa refuza sa ofere gratis bunurile regizorului

Regretatul Sergiu Nicolaescu nu va mai avea muzeu la Targu Jiu. Motivul - sotia regizorului a cerut bani pentru obiectele personale. Asta desi, initial voia sa le ofere gratis autoritatilor locale. Muzeul trebuia.

Autorul primei carti despre incinerare din tara spune ca lupta surorii lui Sergiu Nicolaescu pentru averea regizorului are iz de telenovela

Universitarul ardelean Marius Rotar a scris pe site-ul Asociatiei Cremationiste din Romania Amurg ca este surprins de schimbarea brusca de atitudine a surorii regretatului regizor Sergiu Nicolaescu care, in ianuarie, sustinea vehement ca dorinta fratelui sau de a fi incinerat sa fie respectata, iar acum spune exact opusul. Rotar considera ca a crede intr-o idee inseamna asumarea ei totala, si nu asumarea unor decibeli.

Sora lui Sergiu Nicolaescu vrea sa dea in judecata Spitalul Elias pentru malpraxis: Fratele meu a murit cu zile

Iolanda Nicolaescu vrea sa dea in judecata Spitalul Elias pentru malpraxis. Ea e convinsa ca marele regizor ar fi trait si in ziua de azi daca doctorii si-ar fi dat mai mult interesul. Sergiu a murit cu.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )