Libnet.ro
UNICEF

13:17

Testul PISA 2012: Elevii romani ocupa locul 45 din 65 de tari. Rezultatele, sub media mondiala

B1 B1,
Testul PISA 2012: Elevii romani ocupa locul 45 din 65 de tari. Rezultatele, sub media mondiala

Romania s-a plasat pe locul 45 in randul celor 65 de tari participante la testarile PISA tari OECD si partenere), desfasurate in 2012, asa cum o arata Raportul emis marti, 3 decembrie, de Secretariatul. continuă pe B1

Rezultatele testelor PISA 2012: Romania ocupa locul 45 la Matematica. Romania, Bulgaria si Cipru sunt tarile UE cu cei mai multi elevi slabi

Tarile din Asia au cea mai performanta educatie din lume, potrivit celui mai recent studiu PISA privind starea educatiei la nivel mondial. Romania ocupa locul 45 la Matematica, din 65 de tari si economii studiate, in crestere cu aproape 5 puncte de la ultima evaluare. De precizat ca din totalul elevilor romani testati la matematica, 40,8% sunt elevi cu rezultate slabe si doar 3,2% dintre elevi sunt de top. OECD a publicat astazi, 3 decembrie, studiul PISA 2012 care evalueaza cunostintele si competentele elevilor de 15 ani din 65 de tari si economii.

S-au publicat rezultatele testelor PISA 2012: Romania ocupa locul 45 la Matematica

Tarile din Asia au cea mai performanta educatie din lume, potrivit celui mai recent studiu PISA privind starea educatiei la nivel mondial. Romania ocupa locul 45 la Matematica, din 65 de tari si economii studiate, in crestere cu aproape 5 puncte de la ultima evaluare. Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD) a publicat astazi, 3 decembrie, studiul PISA 2012 care evalueaza cunostintele si competentele elevilor de 15 ani din 65 de tari si economii.

Rezultate PISA 2012: Aproape 40% dintre elevii romani au dificultati sa citeasca si sa inteleaga un text si pot rezolva doar exercitii de baza la Matematica

Tarile din Asia au cea mai performanta educatie din lume, potrivit celui mai recent studiu PISA privind starea educatiei la nivel mondial. Romania ocupa locul 45 la Matematica, din 65 de tari si economii studiate, in crestere cu aproape 5 puncte de la ultima evaluare. De precizat ca din totalul elevilor romani testati la matematica, 40,8% au obtinut rezultate slabe si doar 3,2% rezultate de top. La Lectura, 37,3% dintre rezultate au fost slabe. OECD a publicat astazi, 3 decembrie, studiul PISA 2012 care evalueaza cunostintele si competentele elevilor de 15 ani din 65 de tari si economii. Incearca si tu sa faci testul PISA la Matematica.

Rezultate PISA 2012: Aproape 40% dintre elevii romani au dificultati sa citeasca si sa inteleaga un text

Tarile din Asia au cea mai performanta educatie din lume, potrivit celui mai recent studiu PISA privind starea educatiei la nivel mondial. Romania ocupa locul 45 la Matematica, din 65 de tari si economii studiate, in crestere cu aproape 5 puncte de la ultima evaluare. De precizat ca din totalul elevilor romani testati la matematica, 40,8% au obtinut rezultate slabe si doar 3,2% rezultate de top. La Lectura, 37,3% dintre rezultate au fost slabe. OECD a publicat astazi, 3 decembrie, studiul PISA 2012 care evalueaza cunostintele si competentele elevilor de 15 ani din 65 de tari si economii.

Elevii romani, sub media mondiala la educatie. Te surprinde?

Elevii romani se afla pe locul 45 din 65 de tari in urma testului PISA din 2012, rezultatele obtinute de ei fiind sub media mondiala la toate cele trei domenii evaluate, respectiv matematica, citire/lectura si stiinte, potrivit informatiilor datele.

Dezbatere: De ce elevii romani nu sunt motivati sa invete la matematica?

Adriana Gorga, cercetator stiintific in domeniul dezvoltarii invatamantului superior la Universitatea din Lausanne, Elvetia, propune pe Contributors. ro o dezbatere privind slaba motivatie a elevilor romani de a invata matematica. Cum veti putea vedea puteti vedea din graficul prezentat, cand vine vorba despre motivatia invatarii la matematica, elevii romani raspund cu totul altfel decat ceilalti elevi din lume de aceeasi varsta. E o diferenta foarte importanta care merita sa fie analizata cu atentie.

Rezultate slabe laPISA 2012.Cum ne ocupam de elitefara a neglija elevii slabi, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Dupa trei ani de la ultimele teste PISA, Romania este din nou la coada clasamentului, pe locul 45 din 65, dupa rezultatele elevilor de 15 ani la matematica, citit si stiinte, in urcare cu patru locuri si depasind Bulgaria. La matematica, peste 40% s-au dovedit a fi elevi slabi si doar 3,2% de top. La Adevarul Live, de la ora 15. 00, vom discuta despre cat de important este echilibrul intre sustinerea elitelor si ridicarea nivelului celor slabi.

Elevii din Romania mai inteligenti decat cei bulgarii, mai nepregati decat cei din ...

Romania a ocupat o pozitie modesta in cadrul unei evaluari internationale care a testat elevi din 65 de state. Tara noastra s-a plasat partea de jos a clasamentului la matematica, o stiinta despre care se spune ca reflecta cel mai corect capacitatea tinerilor de a urma o forma de educatie dupa liceu. Potrivit celui mai recent studiu PISA privind starea educatiei la nivel mondial, Romania ocupa locul 45 la disciplina matematica, din 65 de tari si economii studiate. Din totalul elevilor .

Elevii din Romania mai inteligenti decat cei bulgari, mai nepregati decat cei din Ungaria ...

Romania a ocupat o pozitie modesta in cadrul unei evaluari internationale care a testat elevi din 65 de state. Tara noastra s-a plasat partea de jos a clasamentului la matematica, o stiinta despre care se spune ca reflecta cel mai corect capacitatea tinerilor de a urma o forma de educatie dupa liceu. Potrivit celui mai recent studiu PISA privind starea educatiei la nivel mondial, Romania ocupa locul 45 la disciplina matematica, din 65 de tari si economii studiate. Din totalul elevilor .

ştiri de la B1

actualitate, 13:17

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2264 seconds )