Libnet.ro
UNICEF

07:45

TF1: Tanarul de etnie roma, batut in Franta, a incercat sa fuga, dar agresorii au incercuit tabara

Adevărul Adevărul,
TF1: Tanarul de etnie roma, batut in Franta, a incercat sa fuga, dar agresorii au incercuit tabara

Tanarul etnic rom de origine romana batut cu bestitalitate la Pierrefitte pe 13 iunie, in departamentul Seine-Saint-Denis, plasat in coma artificiala, a incercat sa fuga de agresori, dar acestia au incercuit tabara, au declarat martori pentru politia franceza, potrivit TF1. continuă pe Adevărul

TF1: Tanarul de etnie roma batut in Franta a incercat sa fuga, dar agresorii au incercuit tabara

Tanarul etnic rom de origine romana batut cu bestitalitate la Pierrefitte pe 13 iunie, in departamentul Seine-Saint-Denis, plasat in coma artificiala, a incercat sa fuga de agresori, dar acestia au incercuit tabara, au declarat martori pentru politia franceza, potrivit TF1.

The Telegraph a publicat imagini prezentandu-l pe tanarul tigan din Romania linsat in Franta

Cotidianul britanic The Daily Telegraph a publicat pe site-ul sau Avertisment: Imaginile sunt socante ), miercuri, sub titlul fotografia care va soca Franta, fotografii prezentandu-l pe tanarul adolescent roman de etnie roma linsat vineri la periferia Parisului. Cele doua fotografii arata un tanar zacand intr-un carucior de supermarket, cu fata tumefiata si insangerat. Potrivit The Telegraph, este vorba de Darius, adolescentul de 16 ani care se afla in spital intre viata si moarte din cauza unei agresiuni.

Adolescentul de etnie roma linsat in Franta ar fi fugit dintr-un centru psihiatric din Romania

Adolescentul roman de etnie roma, linsat saptamana trecuta in suburbiile capitalei franceze de un grup de persoane care l-au banuit ca a jefuit o locuinta, ar fi fugit dintr-un centru psihiatric din Romania pentru a se alatura familiei sale care plecase in Franta, a scris vineri presa franceza citand surse neprecizate din cadrul anchetei.

EXCLUSIV Ministrul Stanoevici, in vizita la baiatul batut in Franta: Nu toti tiganii sunt hoti asa cum nu toti italienii sunt cantareti

Cetatenii Europei merita acelasi respect peste tot. Etichetele sunt o agresiune contra Europei, declara Bogdan Stanoevici, ministrul romanilor de pretutindeni, aflat in vizita la spitalul din Paris unde este internat adolescentul de etnie roma, bagat in coma, dupa ce a fost batut de 12 tineri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )