Libnet.ro
UNICEF

05:45

The New York Times: Efectele otravitoare ale incercarii de suspendare a presedintelui sunt inca resimtite in Romania

Adevărul Adevărul,
The New York Times: Efectele otravitoare ale incercarii de suspendare a presedintelui sunt inca resimtite in Romania

Situatia politica din Romania este din nou in vizorul presei internationale, un articol aparut sambata, in cadrul publicatiei The New York Times, denuntand relatiile conflictuale dintre premier si presedinte. continuă pe Adevărul

The New York Times: Simbolul leadeship-ului romanesc? Mana in gat.

Probabil cel mai bun lucru ce poate fi spus despre relatia dintre presedintele si premierul Romaniei este ca e lipsita de ambiguitate: nu se sufera unul pe altul. Acest lucru nu este surprinzator, avand in vedere ca una dintre principalele actiuni intreprinse de Victor Ponta dupa ce a venit la conducerea tarii in luna mai a fost sa organizeze un referendum pentru demiterea presedintelui. Traian Basescu. Incercarea a esuat, insa efectele sale otravitoare sunt inca resimtite, scrie New York .

New York Times: Simbolul puterii din Romania? Doua maini in jurul gatului

Probabil cel mai bun lucru ce poate fi spus despre relatia dintre presedintele si premierul Romaniei este caracterul sau neambiguu: nu se pot suporta. Acest lucru nu este surprinzator, avand in vedere ca una dintre principalele actiuni intreprinse de Victor Ponta dupa ce a venit la conducerea tarii in luna mai a fost sa organizeze un referendum pentru demiterea presedintelui. Traian Basescu. Incercarea a esuat, insa efectele sale otravitoare sunt inca resimtite, scrie New York Times in editia electronica, intr-un material intitulat Simbolul puterii din Romania? Maini in jurul gatului.

New York Times: Simbolul puterii in Romania? Saritul la gat

Cotidianul american New York Times NYT) a publicat azi un material amplu despre relatia dintre premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu, pe care o considera reprezentativa pentru politica de la noi si din fostul bloc comunist, in general.

New York Times: Lupta politica din Romania lasa acest stat balcanic sarac sa pluteasca in deriva

Disputa politica din Romania a sporit ingrijorarile din Statele Unite si Europa cu privire la instabilitatea politica si amenintarile la adresa institutiilor democratice din cadrul tarilor fostului bloc.

Islamistul originar din Bangladesh arestat la New York planuise asasinarea lui Barack Obama - ...

Tanarul originar din Bangladesh arestat pentru ca ar fi incercat sa comita un atentat in fata sediului Rezervelor Federale americane, la New York, intentionase initial sa il asasineze pe presedintele Barack Obama, anunta surse din cadrul anchetei citate de site-ul de stiri Newsday. com, potrivit Mediafax. Quazi Mohammad Rezwanul Ahsan Nafis, in varsta de 21 de ani, originar din Bangladesh, a fost arestat la New York in cadrul unui flagrant organizat de FBI. Conform anchetatorilor, el incerca .

New York: Un barbat a fost arestat dupa ce a incercat sa detoneze o bomba in fata Rezervei Federale

Un barbat care sustine ca are legaturi cu Al-Qaida a fost arestat miercuri la New-York, dupa ce a incercat, fara succes, sa detoneze o bomba de 450 de kilograme in fata cladirii Rezervei Federale. In varsta de 21 de ani, barbatul originar din Bangladesh era urmarit de cateva luni de FBI, care i-a sabotat bomba, iar autoritatile au precizat ca nimeni nu era in pericol.

ATENTAT dejucat la New York: Cladirea Rezervei Federale, vizata de o BOMBA de 450 de kilograme.

Un barbat care sustinea ca are legaturi cu Al-Qaida a fost arestat, miercuri la New-York, dupa ce a incercat fara succes sa detoneze o bomba de 450 de kilograme in fata cladirii Rezervei Federale, informeaza Mediafax. In varsta de 21 de ani, acest barbat originar din Bangladesh a fost urmarit mai multe luni de FBI, care i-a sabotat bomba, iar autoritatile au precizat ca nimeni nu era in pericol. Cladirea vizata de Quazi Mohammad Rezwanul Ahsan Nafis se afla in apropierea World Trade Center, .

Barack Obama si Mitt Romney s-au ironizat reciproc si s-au autoironizat la un dineu, la New York.

Barack Obama si Mitt Romney s-au ironizat reciproc si s-au autoironizat joi, la un dineu de gala oferit in scopuri de caritate organizat la New York, o rara incetare a ostilitatilor in cadrul unei campanii dure, cu 19 zile inainte de alegerile prezidentiale, relateaza AFP, potrivit Mediafax. In fata unor persoane bogate, celebre si puternice reunite la Waldorf Astoria in Manhattan, Obama si Romney s-au succedat la tribuna dineului Alfred E. Smith, un eveniment organizat in beneficiul unor .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )