Libnet.ro
UNICEF

20:45

Barack Obama si Mitt Romney s-au ironizat reciproc si s-au autoironizat la un dineu, la New York.

România Liberă România Liberă,
Barack Obama si Mitt Romney s-au ironizat reciproc si s-au autoironizat la un dineu, la New York.

Barack Obama si Mitt Romney s-au ironizat reciproc si s-au autoironizat joi, la un dineu de gala oferit in scopuri de caritate organizat la New York, o rara incetare a ostilitatilor in cadrul unei campanii dure, cu 19 zile inainte de alegerile prezidentiale, relateaza AFP, potrivit Mediafax. In fata unor persoane bogate, celebre si puternice reunite la Waldorf Astoria in Manhattan, Obama si Romney s-au succedat la tribuna dineului Alfred E. Smith, un eveniment organizat in beneficiul unor . continuă pe România Liberă

VIDEO. Barack Obama si Mitt Romney s-au ironizat reciproc si s-au autoironizat la un dineu, ...

Barack Obama si Mitt Romney s-au ironizat reciproc si s-au autoironizat joi, la un dineu de gala oferit in scopuri de caritate organizat la New York, o rara incetare a ostilitatilor in cadrul unei campanii dure, cu 19 zile inainte de alegerile prezidentiale, relateaza AFP, potrivit Mediafax. In fata unor persoane bogate, celebre si puternice reunite la Waldorf Astoria in Manhattan, Obama si Romney s-au succedat la tribuna dineului Alfred E. Smith, un eveniment organizat in beneficiul unor .

Intalnire online. Malou Innocent, analist Cato Institute, discuta despre pozitiile de politica externa promovate de Mitt Romney si Barack Obama

Situatia din Orientul Mijlociu si relatia SUA cu puteri precum Rusia sau China au constituit, pana acum, principalele teme de politica externa dezbatute in confruntarea Barack Obama-Mitt Romney in campania pentru prezidentiale. Malou Innocent, analist de politica externa la Cato Institute, raspunde intrebarilor puse de cititorii HotNews. ro pe tema pozitiilor celor doi candidati in privinta afacerilor externe, exprimate in campania electorala. Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului pana luni, 22 octombrie, ora 20. Malou Innocent va raspunde marti, 23 octombrie.

Barack Obama si Mitt Romney, in cea ce-a doua dezbatere prezidentiala: Sondajele il dau castigator pe Obama

Presedintele american Barack Obama si candidatul republican Mitt Romney s-au infruntat in cea de-a doua dezbatere prezidentiala si au raspuns intrebarilor candidatilor indecisi. Cel mai mult au vorbit despre.

Barack Obama si Mitt Romney, in cea de-a doua dezbatere prezidentiala: Sondajele il dau castigator pe Obama

Presedintele american Barack Obama si candidatul republican Mitt Romney s-au infruntat in cea de-a doua dezbatere prezidentiala si au raspuns intrebarilor candidatilor indecisi. Cel mai mult au vorbit despre.

Barack Obama, atac la adresa planului economic dubios propus de contracandidatul Mitt Romney

Presedintele american Barack Obama si-a continuat ofensiva la adresa contracandidatului sau Mitt Romney dupa succesul repurtat in cea de-a doua confruntare cu acesta. Obama a ironizat planul economic al.

VIDEO Barack Obama castiga cea de-a doua dezbatere televizata cu Mitt Romney - sondaj CNN

Presedintele Barack Obama este considerat castigatorul cele de-a doua dezbateri televizate intre el si candidatul republican Mitt Romney, potrivit unui sondaj telefonic realizat de CNN imediat dupa transmisiune. Potrivit sondajului 46% l-au declarat pe Obama castigator, in timp ce 39% l-au ales pe Romney.

Barack Obama exploateaza o noua gafa a lui Mitt Romney privind femeile.

Barack Obama, plecat in campanie in Iowa, a exploatat miercuri valul de nemultumire provocat de o interventie nefericita a lui Mitt Romney cu referire la femei in timpul celei de-a doua dezbateri televizate dintre cei doi candidati la Casa Alba, relateaza AFP, conform Mediafax. Republicanul, raspunzand marti seara la o intrebare privind paritatea, s-a laudat ca a lucrat in conditii de echitate intre barbati si femei in cadrul echipei sale de conducere in perioada in care a fost guvernator al .

Mitt Romney se retrage din viata politica daca va pierde alegerile din 6 noiembrie

Mitt Romney se va retrage din viata politica in cazul in care nu va fi ales presedinte al Statelor Unite, a declarat chiar sotia candidatului republican , transmite AFP. Ann Romney a declarat ca daca nu sotul s.

Daca Barack Obama va fi reales, atunci ar trebui sa le multumeasca lui Bill si Hillary ...

Barack Obama ar trebui sa le multumeasca sotilor Bill si Hillary Clinton, daca va fi reales la 6 noiembrie, pentru sprijinul pe care i l-au acordat acestia pe durata campaniei electorale, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Nu putem decat sa ii admiram pe sotii Clinton: Bill si Hillary Clinton au facut mai mult decat Barack Obama insusi pentru propria sa realegere, a declarat pentru Fox News unul dintre adversarii politici ai fostului presedinte american, republicanul Newt Gingrich. In timp .

Islamistul originar din Bangladesh arestat la New York planuise asasinarea lui Barack Obama - ...

Tanarul originar din Bangladesh arestat pentru ca ar fi incercat sa comita un atentat in fata sediului Rezervelor Federale americane, la New York, intentionase initial sa il asasineze pe presedintele Barack Obama, anunta surse din cadrul anchetei citate de site-ul de stiri Newsday. com, potrivit Mediafax. Quazi Mohammad Rezwanul Ahsan Nafis, in varsta de 21 de ani, originar din Bangladesh, a fost arestat la New York in cadrul unui flagrant organizat de FBI. Conform anchetatorilor, el incerca .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )