Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tibor Selymes este noul antrenor al echipei Sageata Navodari

B1 B1,
Tibor Selymes este noul antrenor al echipei Sageata Navodari

Tibor Selymes a fost numit, luni, in functia de antrenor al nou promovatei Sageata Navodari, in timp ce Ana Maria Prodan va ocupa functia de presedinte al clubului, potrivit Mediafax. imi doresc foarte mult. continuă pe B1

Tibor Selymes, noul antrenor al echipei Sageata Navodari. ...

Vicepresedintele clubului Sageata Navodari, Nicu Babu, a declarat, duminica, ca s-a ajuns la o intelegere cu antrenorul Tibor Selymes pentru ca acesta sa preia conducerea tehnica a gruparii constantene, informeaza Mediafax. Momentan este o intelegere verbala, in mare ne-am cam pus de acord, urmeaza insa sa fie semnate si actele, probabil ca luni. Obiectivul este clar, mentinerea in Liga I. Alaturi de Selymes vor veni probabil si mai multi jucatori de la Steaua, Nastasie, Rosu, Puscas, dar si .

Vasile Miriuta este noul antrenor al echipei Ceahlaul Piatra Neamt

Fostul international maghiar Vasile Miriuta este noul antrenor al echipei Ceahlaul, informeaza Mediafax. Miriuta a semnat un contract valabil pentru doua sezoane cu gruparea din Piatra Neamt. in varsta de 44.

Manuel Pellegrini este noul antrenor al celor de la Manchester City

Antrenorul chilian Manuel Pellegrini este noul tehnician al englezilor de la Manchester City, acesta semnand un contract valabil pe trei sezoane, potrivit Mediafax. Pellegrini s-a declarat incantat de oportunitatea de.

Anamaria Prodan a fost numita presedintele unei echipe nou promovate in Liga 1. Sotia lui Reghecampf va lucra alaturi de Tibor Selymes

Desi a fost in discutii avansate cu Dinamo pentru postul de antrenor, Tibor Selymes s-a inteles pana la urma cu o echipa nou promovata in Liga 1. Fostul component al Generatiei de Aur va face echipa cu Anamaria Prodan, care a fost numita presedinte.

Cine este noul reprezentant al FMI in Romania.

Fondul Monetar International FMI) a anuntat vineri numirea lui Guillermo Tolosa, cetatean uruguaian, ca reprezentant rezident al institutiei in Romania si Bulgaria, informeaza Mediafax. Dupa mai mult de 4 ani, mandatul meu ca reprezentant rezident al FMI in Romania si Bulgaria se incheie. Succesorul meu este Guillermo Tolosa, care va incepe lucrul in noua functie la 1 iulie 2013, a declarat actualul reprezentant rezident al FMI in Romania si Bulgaria, Tonny Lybek, intr-un comunicat transmis .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )