Libnet.ro
UNICEF

12:45

Tigrul Platanului ataca arborii din Baia Mare

Adevărul Adevărul,
Tigrul Platanului ataca arborii din Baia Mare

Specialisti din domeniul protectiei plantelor au depistat in zona spatiilor verzi si in parcurile din municipiul Baia Mare, unde sunt plantati platani daunatorul Corythucha ciliata tigrul platanului). Astfel, pentru indepaprtarea acestuia, angajatii SPAU vor efectua actiuni de aplicare a unui tratament fitosanitar cu diferite insecticide si fungicide impotriva bolilor si daunatorilor vegetatiei pe domeniul public al Municipiului Baia Mare. continuă pe Adevărul

Primaria Baia Mare ii va evacua pe romii care locuiesc ilegal in locuinte sociale sau improvizate: Adevarate pungi de saracie, locuri care dezvolta un potential infractional ridicat

Primaria municipiului Baia Mare declanseaza, marti, o actiune de identificare si relocare a persoanelor, majoritatea etnici romi, care locuiesc ilegal in sase zone periferice ale orasului, anunta Agerpres.

FOTO Controale de verificare a romilor in mai multe zone ale Baii Mari. Cei care au venit din alte parti vor fi trimisi acasa

Ample actiuni de verificare si identificare a persoanelor care traiesc in cartierele cu probleme din Baia Mare au fost lansate. Politistii locali impreuna cu reprezentanti ai Serviciului Public Asistenta Sociala, Serviciul Disciplina in Constructii si Serviciul de Ecarisaj au demarat prima actiune in zona Craica.

Expozitii, vernisaje si lansari de carte la Biblioteca Judeteana Petre Dulfu

Biblioteca Judeteana Petre Dulfu din Baia Mare va organiza in aceasta saptamana mai multe evenimente dedicate iubitorilor de arta si cultura. Expozitii, vernisaje, dar si lansari de carte sunt actiunile ce vor avea loc in perioada 6-9 mai.

Autorul incidentului armat din Satu Mare A FUGIT DIN TARA

Politistii din Satu Mare au stabilit ca principalul suspect in cazul tanarului de 21 de ani ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost impuscat intr-un taximetru furat este un barbat in varsta de 34.

Vasile Blaga, in turneu electoral la Baia Mare

Astazi, presedintele Partidului Democrat Liberal Vasile Blaga, vicepresedintele Ioan Oltean, impreuna cu candidatii la Alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai se vor afla in turneu electoral in judetul Maramures.

Doi membri ai Serviciului European de Voluntariat desfasoara activitati pentru copiii si tinerii din Maramures

Incepand cu luna aprilie, Federatia YMCA ROMANIA deruleaza un nou proiect prin Serviciului European de Voluntariat al Comisiei Europene intitulat Youth) are Golden. Proiectul se desfasoara in jurul a doi voluntari provenind din Franta si Georgia care vor efectua un stagiu de 12 luni in Baia Mare si in Copalnic Manastur.

VIDEO. Stenograma sedintei PSD din sala mare a Consiliului Judetean Valcea: Sa nu puneti oameni fara telefoane mobile

Sedintele PSD din teritoriu par desprinse din comunism. Presedintele organizatiei da indicatii, iar colegii de partid executa. Astfel, presedintele Ion Cilea vrea sa implice in campanie doar oameni capabili, cu studii superioare si neaparat sa aiba telefon mobil. Publicatia Jurnal Valcean a publicat stenograma acestei sedinte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )