Libnet.ro
UNICEF

23:30

in timpul unui meci, un fan Real Madrid a avut socul vietii sale. Sotia il insela chiar in fata ochilor sai. A fost umilinta suprema! (VIDEO)

Antena3 Antena3,
in timpul unui meci, un fan Real Madrid a avut socul vietii sale. Sotia il insela chiar in fata ochilor sai. A fost umilinta suprema! (VIDEO)

Un fan Real Madrid,luptator de wrestlingprofesionist,a trait cosmarul vietii sale chiar in timpul unui meci. in fata lui, sotia sa il insela chiar cu un rival. Miroslav. continuă pe Antena3

Scandal mediatic: Ce a patit Emil Gradinescu pentru glumele cu tenta religioasa din timpul unui meci

Un telespectator care a urmarit, pe 25 august, la Telekom Sport, meciul Gaz Metan - FCSB 4-0, a hotarat sa ia atitudine impotriva comentatorului partidei, Emili Gradinescu.

Eden Hazard vrea sa isi relanseze sezonul la Real Madrid: Am nevoie de un gol, o pasa decisiva. Stiu ca sunt un jucator foarte bun

Cumparat de Real Madrid pentru 100 de milioane de euro, Eden Hazard a avut un start de sezon ratat, fiind accidentat, iar de la revenire nu s-a facut remarcat. Starul galacticilor a explicat, intr-o conferinta de presa, ca are nevoie de un gol sau o pasa decisiva pentru a-si relansa sezonul. in plus, belgianul s-a aratat increzator in calitatile sale: Stiu ca sunt un jucator foarte bun.

UEFA: Proceduri disciplinare impotriva a sase cluburi, printre care Real Madrid si Manchester City

Uniunea europeana de fotbal UEFA) a anuntat ca a deschis proceduri disciplinare impotriva a sase cluburi, printre care Manchester City si Real Madrid, din cauza incidentelor petrecute la meciurile disputate in aceasta saptamana in grupele Ligii Campionilor.

VIDEO Real Madrid, remiza pe teren propriu cu Club Brugge Belgienii au condus cu 2-0 la pauza: Sahtior, victorie in minutul 90+5

Real Madrid a obtinut un singur punct in partida disputata, pe teren propriu, impotriva celor de la Club Brugge, in etapa a doua a Grupei A din Champions League. Belgienii au condus cu 2-0 la pauza, insa echipa lui Zidane a reusit sa egaleze in minutul 85, dupa ce capitanul adversarilor a fost eliminat.

Philippe Clement, dupa remiza cu Real Madrid: Am facut un meci istoric

Antrenorul lui FC Bruges, Philippe Clement, considera ca echipa sa a reusit un meci istoric pe ter.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2258 seconds )