Libnet.ro
UNICEF

05:30

Tineri din Deva condamnati pentru trafic de droguri, pe care le vindeau in cluburi

Adevărul Adevărul,
Tineri din Deva condamnati pentru trafic de droguri, pe care le vindeau in cluburi

Tribunalul Hunedoara a pronuntat sentinta in dosarul in care patru hunedoreni au fost acuzati ca au distribuit droguri de risc unor consumatori din judetul Hunedoara. Cannabisul era vandut in cluburi. Cei patru au fost retinuti in luna iunie, iar astazi au fost condamnati la inchisoare. continuă pe Adevărul

O controloare de trafic aerian din Rusia, inculpata pentru accidentul in care a murit directorul Total

O controloare de trafic aerian a fost inculpata miercuri in Rusia pentru incalcarea normelor de securitate, in cadrul anchetei privind accidentul aviatic de la Moscova, in care a murit directorul companiei franceze.

Viceprimar din Ploiesti, condamnat pentru coruptie

Viceprimarul din Ploiesti Raul Petrescu, trimis in judecata de DNA, a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la cumparare de influenta intr-un dosar in care a fost acuzat ca a incercat sa sprijine o persoana sa sustina mai repede examenul pentru permisul auto, relateaza Mediafax.

Jocurile murdare de la noi au patat un om politic din America. Lia Robert, prima femeie care a vrut sa devina presedinte al Romaniei

Jocurile murdare de la noi au patat un om politic din America. Este prima femeie care si-a propus sa devina presedinte al Romaniei. La alegerile din 2004, pentru prima data in istoria tarii noastre, o femeie,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )