Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ce tinuta a purtat Carmen Iohannis la Blaj. Dancila si Birchall, aparitii mai sobre FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Ce tinuta a purtat Carmen Iohannis la Blaj. Dancila si Birchall, aparitii mai sobre FOTO VIDEO

In timp ce Prima Doamna a Romaniei Carmen Iohannis a purtat cu ocazia vizitei Papei Francisc la Blaj o tinuta asemanatoare cu cea pe care a imbracat-o pe 31 mai, cand l-a intampinat pe Suveranul Pontif la Bucuresti, prim-ministrul Viorica Dancila si vicepremierul Ana Birchall au optat pentru tinute mai sobre. continuă pe Adevărul

FOTO Ce tinuta a purtat Carmen Iohannis la intalnirea cu Papa Francisc si ce parere au criticii de moda: Mi se pare curajos

Papa Francisc a ajuns vineri, 31 mai, in Romania. Suveranul Pontif a fost intampinat pe aeroportul Otopeni de Klaus Iohannis si Carmen Iohannis. Sotia presedintelui a ales pentru aceasta intalnire istorica o rochie din matase, de culoare albastru deschis.

Ce tinuta a imbracat Carmen Iohannis, la Aeroportul Otopeni, pentru vizita Papei. FOTO si VIDEO

Papa Francisc a venit in Romania, intr-o vizita istorica. in acest context, suveranul pontif a fost asteptat la Aeroportul Otopeni de presedintele Klaus Iohannis si de sotia acestuia. Prima Doamna a atras din nou atentia tuturor cu tinuta pe care a purtat-o. Ce tinuta a imbracat Carmen Iohannis la vizita Papei Francisc Cuoscuta pentru tinutele [] .

Ce tinuta a ales Carmen Iohannis la intalnirea cu Papa Francisc. Rochia are si un mesaj ascuns (FOTO)

Carmen Iohannis a intrat vizorul presei inca de la sosirea pe Aeroportul Otopeni, in asteptarea Suveranului Pontif. Prima Doamna a atras atentia prin tinuta sa eleganta, o creatie a unui designer.

Iulia Albu desfiinteaza tinuta purtata de Carmen Iohannis la intalnirea cu Papa Francisc: Abuzeaza de un privilegiu care nu ii apartine

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis, l-au intampinat pe Sanctitatea Sa Papa Francisc peAeroportul Otopeni. Carmen Iohannis s-a prezentatimbracata intr-o.

Cum s-a imbracat Viorica Dancila pentru intalnirea cu Papa Francisc. Diferenta dintre ea si Carmen Iohannis

Cum s-a imbracat Viorica Dancila pentru intalnirea cu Papa Francisc. Diferenta dintre ea si Carmen Iohannis, de aceasta data, n-a vrut sa iasa in evidenta. Ea a ales o tinuta simpla, relativ sobra si foarte decenta. Cum s-a imbracat Viorica Dancila pentru intalnirea cu Papa Francisc Viorica Dancila este renumita pentru tinutele sale decente, aproape [] .

Iulia Albu o critica pe Carmen Iohannis pentru tinuta purtata la venirea Papei: Abuzeaza de un privilegiu!

Asa cum se intampla la fiecare eveniment la care Carmen Iohannis apare in public, tinutele sale sunt comentate si dezbatute de lumea mondena. Iulia Albu s-a inscris, din nou, prima pe lista. Iulia Albu a stat cu ochii pe tinuta purtata de Prima Doamna a Romaniei la Aeroportul Otopeni, atunci cand cuplul prezidential l-a intampinat [] .

Papa Francisc, intampinat de Klaus si Carmen Iohannis la Palatul Cotroceni. Suveranul Pontif a salutat in limba romana garda de onoare (VIDEO, FOTO)

Vizita istorica a Papei Francisc in Romania a inceput vineri, in jurul pranzului. Suveranul Pontif a fost intampinat pe aeroport de presedintele Klaus Iohannis, de Prima Doamna, Carmen Iohannis, si de alte.

Papa Francisc in Romania. Cum a venit imbracata Carmen Iohannis in intampinarea Suveranului Pontif (FOTO)

Papa Francisc in Romania. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis l-au intampinat pe Sanctitatea Sa Papa Francisc peAeroportul Otopeni, urmand ca de acolo sa mearga l.

Papa Francisc in Romania. Cum a venit imbracata Carmen Iohannis in intampinarea Suveranului Pontif (VIDEO)

Papa Francisc in Romania. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis l-au intampinat pe Sanctitatea Sa Papa Francisc peAeroportul Otopeni, urmand ca de acolo sa mearga l.

Bilant tragic in urma inundatiilor: 3 copii morti si unul disparut. Ce au transmis Iohannis si Dancila

Fenomenele meteo extreme au facut ravagii in toata tara. in urma inundatiilor s-a inregistrat un bilant tragic: 3 copii au murit si unul este disparut, dupa ce o viitura puternica a luat casa in care locuiau. Mama lor a fost salvata in ultima clipa, dupa ce s-a prins de radacina unui copac. Klaus Iohannis si [] .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )