Libnet.ro
UNICEF

19:15

Titularizare 2019 - Ministerul Educatiei a publicat modelele de subiecte. Calendarul examenului

Hotnews Hotnews,
 Titularizare 2019 - Ministerul Educatiei a publicat modelele de subiecte. Calendarul examenului

Modelele de subiecte pentru titularizare 2019 - examenul de angajare pe o perioada nedeterminata intr-o scoala - au fost publicate miercuri de Ministerul Educatiei. Examenul de titularizare va avea loc in 17 iulie 2019. continuă pe Hotnews

Ministerul Educatiei a fost dat n judecata pentru cazul unei eleve cu dizabilitati din judetul Covasna caruia nu i-a acordat profesor de sprijin la clasa

Ministerul Educatiei este chemat in judecata de catre Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati CEDCD) pentru refuzul nelegal si indelungat de a aloca unei eleve cu dizabilitati din judetul Covasna profesor de sprijin la clasa. De asemenea, alaturi de Ministerul Educatiei mai este chemat in instanta si Inspectoratul Scolar Judetean Covasna.

Ministerul Educatiei este dat in judecata de Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati

Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati anunta ca da in judecata Ministerul Educatiei si Inspectoratul Scolar Judetean Covasna, pentru refuzul de a-i aloca unei eleve cu dizabilitati un profesor de sprijin la clasa, scrie edupedu.

Scoli inchise. Ministerul Educatiei a anuntat judetele in care nu se fac cursuri

Cursurile scolare vor fi suspendate si marti in unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Timis, ca urmare a vremii nefavorabile, informeaza Ministerul Educatiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )