Libnet.ro
UNICEF

10:30

Toader: Evaluarea lui Augustin Lazar nu reprezinta o forma de presiune legata de dosarul protestului din 10 august

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Toader: Evaluarea lui Augustin Lazar nu reprezinta o forma de presiune legata de dosarul protestului din 10 august

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut o declaratie de presa pentru a-i raspunde procurorului general Augustin Lazar, care a prezentat luni corespondenta pe care a purtat-o cu ministrul Justitiei pe tema protocoalelor si a acuzat. continuă pe Wall-Street Ro

Reactia lui Tariceanu, dupa anuntul despre evaluarea lui Augustin Lazar

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, afirma ca declaratia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, referitoare la procurorul general este una incurajatoare, punctand ca reforma in domeniu trebuie dusa la.

Evaluarea Procurorului General nu reprezinta o forma de presiune

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi ca nu se sustine afirmatia potrivit careia evaluarea procurorului general Augustin Lazar constituie o forma de presiune in contextul dosarelor privind evenimentele din 10 august sau dosarul Revolutiei.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde lui Augustin Lazar: Evaluarea procurorului general nu e o forma de presiune

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine o conferinta de presa la Ministerul Justitiei pentru a-i da replica procurorului general, Augustin Lazar. Ministrul a anuntat aceasta conferinta dupa ce Lazar a.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde lui Augustin Lazar: Am stiut initial de un singur protocol

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine o conferinta de presa la Ministerul Justitiei pentru a-i da replica procurorului general, Augustin Lazar. Ministrul a anuntat aceasta conferinta dupa ce Lazar a.

Tudorel Toader ii raspunde lui Augustin Lazar: Va fi revocat procurorul general? (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca marti va oferi un raspuns acuzatiilor facute de procurorul general Augustin Lazar. La sosirea la Ministerul Justitiei, Tudorel Toader a precizat ca va sustine.

Augustin Lazar, despre evaluarea lui Tudorel Toader: Un nou atac la Ministerul Public intr-o perioada cu dosare esentiale precum Dosarul Revolutiei sau Dosarul evenimentelor violente din 10-11 august

Procurorul general Augustin Lazar a avut o prima reactie dupa ce sambata dimineata Tudorel Toader a anuntat declantarea procedurii de evaluare a activitatii procurorului general, evaluare ce foarte probabil.

Tudorel Toader sustine la ora 18.00 o conferinta de presa in care ii va raspunde lui Augustin Lazar cu privire la protocoalele incheiate cu SRI

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat, pentru astazi la ora 18. 00, o conferinta de presa in care ii va raspunde lui Augustin Lazar in scandalul protocoalelor incheiate cu SRI. Procurorul general Augustin Lazar a afirmat, ieri, ca Toader stia din luna martie despre protocolul incheiat intre Ministerul Public si SRI. Reactia lui Lazar a venit ca urmare a anuntului facut de ministru cu privire la evaluarea sefului Parchetului General.

Augustin Lazar demasca manipularea lui Tudorel Toader

Conflictul dintre Tudorel Toader si Augustin Lazar, intensificat dupa decizia ministrului justitiei de a demara evaluarea activitatii manageriale a procurorului general, a ajuns, ieri, la faza declaratiilor. La prima ora a diminetii, ministrul de resort a tinut sa precizeze ca nu are nimic personal cu Augustin Lazar, dar ca protocoalele semnate de acesta cu Serviciul Roman de Informatii sunt nefiresti. Tudorel Toader a declarat: Decizia de demarare a procedurii de evaluare a procurorului general nu a venit nici din senin, nici circumstantial. Am observat de-a lungul timpului cum Ministerul Public s-a indepartat treptat, treptat de la rolul constitutional. Eu am observat cum activitatea Ministerului Public s-a indepartat progresiv de la rolul de garantare a drepturilor si libertatilor omului. ) Sunt nefiresti aceste protocoale. Avem o Constitutie, avem legile, Codul de procedura penala, avem stiinta de carte. Este suficient sa le interpretam, sa le aplicam corect.

Augustin Lazar iese la atac: Tudorel Toader a mintit pe Facebook. Documentele nu mint! (VIDEO)

Razboi deschis intre procurorul general Augustin Lazar si ministrul Justitiei, Tudorel Toader! Dupa ce Tudorel Toader a declansat procedura de evaluarea a activitatii manageriale a procurorului general aducand.

Tudorel Toader, noi critici la adresa lui Augustin Lazar: Ministerul Public s-a indepartat de rolul constitutional si de garantararea drepturilor si libertatilor (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, continua seria criticilor la adresa lui Augustin Lazar chiar in contextul in care a a anuntat demararea procedurii de evaluarea a activitatii manageriale, semn ca.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )