Libnet.ro
UNICEF

11:31

Toamna bate record dupa record! A fost cea mai calduroasa luna octombrie din ultimii 140 de ani

Antena3 Antena3,
Toamna bate record dupa record! A fost cea mai calduroasa luna octombrie din ultimii 140 de ani

Vremea a doborat un record istoric! A fost cea mai calduroasa luna octombrie din ultimii 140 de ani, de cand se fac masuratori. in Romania, valul de aer tropical blocat in estul. continuă pe Antena3

Connect R a recunoscut care a fost cea mai mare greseala a lui. A fost o capcana!

Connect-R a fost mai transparent decat niciodata. Vedeta a recunoscut care a fost cea mai mare greseala pe care a facut-o vreodata pentru a le da un exemplu bun tinerilor din ziua de azi. Iata si cum a reusit sa treaca peste acel impas si cum s-a repus pe picioare! Care a fost cea mai .

Urgenta climatica. Cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume este cea de anul acesta

Octombrie 2019 a fost cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume, a anuntat marti serviciul european Copernicus privind schimbarile climatice, mentionand ca este a cincea luna consecutiva care a depasit sau s-a apropiat de un nivel record, relateaza AFP.

Octombrie 2019, cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume

Octombrie 2019 a fost cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume, a anuntat marti serviciul european Copernicus privind schimbarile climatice, mentionand ca este a cincea luna consecutiva care a depasit sau s-a apropiat de un nivel record, scrie AFP, preluata de Agerpres.

Octombrie 2019, cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume

Octombrie 2019 a fost cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume, a anuntat marti serviciul european Copernicus privind schimbarile climatice, mentionand ca este a cincea luna consecutiva care a depasit sau s-a apropiat de un nivel.

Octombrie 2019, cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume

Octombrie 2019 a fost cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume, potrivit serviciul european Copernicus. Temperatura s-a depasit cu 0,63 grade Celsius fata de aceeasi luna a anilor 19.

Octombrie 2019, urgenta climatica. Cea mai calda a zecea luna din an, de cand se masoara temperaturile

Octombrie a lui 2019 detine un record. Luna aceasta reprezinta cea mai calda luna inregistrata vreodata in lume, conform serviciului european Copernicus. Iata ce indica specialistii despre schimbarile climatice ingrijoratoare! Octombrie a lui 2019, cea mai calda din istorie Octombrie 2019 a fost declarata oficial cea mai calda luna din octombrie inregistrata, confom detaliilor oferite .

John Bercow, fostul speaker al Camerei: Brexit-ul este cea mai mare greseala de dupa razboi

John Bercow, fostul speaker al Camerei Comunelor, a denumit Brexit drept cea mai mare greseala a Marii Britanii de dupa razboi si a avertizat ca criza datorata abandonarii UE nu va fi rezolvata curand, potrivit La Stampa, citat de Rador.

DUPA O EVOLUTIE FOARTE REA IN 2018 Bursa din China - in grafic sa devina cea mai performanta din lume, in 2019

Indicele CSI 300, care include actiunile majore tranzactionate la Shanghai si Shenzhen, a urcat cu 31% de la inceputul anului Bursa din China este in grafic sa devina cea mai performanta piata de actiuni din lume, in 2019, potrivit ft. com, care mentioneaza ca indicele de referinta CSI 300 a inregistrat o crestere de peste 30% in acest an, in conditiile in care investitorii au ignorat incetinirea economiei tarii si razboiul comercial al statului asiatic cu SUA.

Octombrie 2019, cea mai calda luna de octombrie inregistrata pana acum

Temperaturile medii ale lunii octombrie 2019), la nivel global, au fost cele mai ridicate temperaturi inregistrate pentru aceasta luna. potrivit serviciului de monitorizare al UE, Copernicus. Octombrie 2019 a.

Octombrie 2019, cea mai calda luna de octombrie inregistrata pana acum (conform Copernicus)

Temperaturile medii ale lunii octombrie 2019), la nivel global, au fost cele mai ridicate temperaturi inregistrate pentru aceasta luna. potrivit serviciului de monitorizare al UE, Copernicus, scrie Euronews.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )