Libnet.ro
UNICEF

15:16

Octombrie 2019, cea mai calda luna de octombrie inregistrata pana acum

Antena3 Antena3,
Octombrie 2019, cea mai calda luna de octombrie inregistrata pana acum

Temperaturile medii ale lunii octombrie 2019), la nivel global, au fost cele mai ridicate temperaturi inregistrate pentru aceasta luna. potrivit serviciului de monitorizare al UE, Copernicus. Octombrie 2019 a. continuă pe Antena3

Octombrie 2019, cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume

Octombrie 2019 a fost cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume, a anuntat marti serviciul european Copernicus privind schimbarile climatice, mentionand ca este a cincea luna consecutiva care a depasit sau s-a apropiat de un nivel.

Octombrie 2019, cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume

Octombrie 2019 a fost cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume, potrivit serviciul european Copernicus. Temperatura s-a depasit cu 0,63 grade Celsius fata de aceeasi luna a anilor 19.

Octombrie 2019, cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume

Octombrie 2019 a fost cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume, a anuntat marti serviciul european Copernicus privind schimbarile climatice, mentionand ca este a cincea luna consecutiva care a depasit sau s-a apropiat de un nivel record, scrie AFP, preluata de Agerpres.

Octombrie 2019, cea mai calda luna de octombrie inregistrata pana acum (conform Copernicus)

Temperaturile medii ale lunii octombrie 2019), la nivel global, au fost cele mai ridicate temperaturi inregistrate pentru aceasta luna. potrivit serviciului de monitorizare al UE, Copernicus, scrie Euronews.

Urgenta climatica. Cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume este cea de anul acesta

Octombrie 2019 a fost cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume, a anuntat marti serviciul european Copernicus privind schimbarile climatice, mentionand ca este a cincea luna consecutiva care a depasit sau s-a apropiat de un nivel record, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )