Libnet.ro
UNICEF

01:05

Urgenta climatica. Cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume este cea de anul acesta

Adevărul Adevărul,
Urgenta climatica. Cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume este cea de anul acesta

Octombrie 2019 a fost cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume, a anuntat marti serviciul european Copernicus privind schimbarile climatice, mentionand ca este a cincea luna consecutiva care a depasit sau s-a apropiat de un nivel record, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Octombrie 2019, cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume

Octombrie 2019 a fost cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume, a anuntat marti serviciul european Copernicus privind schimbarile climatice, mentionand ca este a cincea luna consecutiva care a depasit sau s-a apropiat de un nivel.

Octombrie 2019, cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume

Octombrie 2019 a fost cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume, potrivit serviciul european Copernicus. Temperatura s-a depasit cu 0,63 grade Celsius fata de aceeasi luna a anilor 19.

Octombrie 2019, cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume

Octombrie 2019 a fost cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume, a anuntat marti serviciul european Copernicus privind schimbarile climatice, mentionand ca este a cincea luna consecutiva care a depasit sau s-a apropiat de un nivel record, scrie AFP, preluata de Agerpres.

Octombrie 2019, cea mai calda luna de octombrie inregistrata pana acum (conform Copernicus)

Temperaturile medii ale lunii octombrie 2019), la nivel global, au fost cele mai ridicate temperaturi inregistrate pentru aceasta luna. potrivit serviciului de monitorizare al UE, Copernicus, scrie Euronews.

Octombrie 2019, cea mai calda luna de octombrie inregistrata pana acum

Temperaturile medii ale lunii octombrie 2019), la nivel global, au fost cele mai ridicate temperaturi inregistrate pentru aceasta luna. potrivit serviciului de monitorizare al UE, Copernicus. Octombrie 2019 a.

Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL DUREROS! Runele anunta o CEA MAI GREA LUNA pentru ACESTE ZODII!

Luna noiembrie vine cu schimbari mari pentru anumite zodii. Numerologul Mihai Voropchievici anunta schimbari mari pentru ei. Horoscopul Runelor pentru luna noiembrie 2019 anunta ca unei zodii i se schimba viata.

Prognoza meteo pe doua saptamani: Vremea va fi mult mai calda decat este normal in luna noiembrie

Temperaturile se mentin mult mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, pana in 14 noiembrie, cand va fi o usoara racire a vremii. Cu toate acestea, cel mai probabil vremea va ramane mai calda decat in mod obisnuit. Potrivit estimarilor publicate luni de Administratia Nationala de Meteorologie, valabile pentru intervalul 4-17 noiembrie, probabilitatea pentru ploi este mare.

La ce seriale se uita romanii la TV: topul celor mai urmarite productii in luna octombrie

Serialele romanesti se afla in continuare in preferintele romanilor. Din primele sase cele mai urmarite productii in luna octombrie, cinci sunt romanesti: trei de la Pro TV si doua de la Antena 1.

CrossClimate+ si Alpin6 - cea mai recenta generatie de anvelope de iarna Michelin

Cea mai recenta generatie de anvelope de iarna Michelin, este disponibila, inca din luna mai a anului 2019, in 21 de noi dimensiuni.

Connect R a recunoscut care a fost cea mai mare greseala a lui. A fost o capcana!

Connect-R a fost mai transparent decat niciodata. Vedeta a recunoscut care a fost cea mai mare greseala pe care a facut-o vreodata pentru a le da un exemplu bun tinerilor din ziua de azi. Iata si cum a reusit sa treaca peste acel impas si cum s-a repus pe picioare! Care a fost cea mai .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )