Libnet.ro
UNICEF

22:15

Toamna incepe cu proteste: Transportatorii, in strada, din cauza scumpirii RCA

România Liberă România Liberă,
Toamna incepe cu proteste: Transportatorii, in strada, din cauza scumpirii RCA

Prima saptamana de dupa incheierea vacantelor incepe cu ample tensiuni sociale. Transportatorii profesionisti au iesit in strada, asa cum au anuntat inca din vara, blocand mai multe sosele din Capitala si din tara. continuă pe România Liberă

Fabrica de mobila din Nehoiu a pierdut un important client din cauza scumpirii lemnului

Producatorul de mobilier Nikmob din Nehoiu, judetul Buzau, care produce mobilier din lemn masiv pentru copii, a trimis anul trecut 92% din productie marilor retaileri de mobilier din Europa, America de Nord si Asia.

Tragediile continua la Spitalul Judetean Suceava: Al treilea bebelus a murit din cauza unei infectii. Tatal copilului sustine ca autoritatile ascund cauza decesului

Inca un nou nascut a murit din cauza unei infectii, la Spitalul Judetean Suceava, tatal micutului acuzandu-i pe reprezentantii unitatii medicale ca ascund cauza mortii, si anume bacteria.

Cati bani pierde Samsung din cauza smartphone-urilor Galaxy Note 7 care explodeaza

Cei de la Samsung au fost nevoiti sa opreasca vanzarile Samsung Galaxy Note 7 si sa recheme modelele care au fost deja vandute din cauza unei probleme cu bateria care facea ca Note 7 sa explodeze. Problema a fost foarte costisitoare pentru Samsung din punct de vedere al imaginii, dar nici pe partea financiara gigantul [].

Mirabela Dauer, clipe de groaza din cauza operatiilor estetice! Ce a patit artista: A fost ceva ingrozitor

Mirabela Dauer a facut o singura operatie estetica in viata ei, insa dupa interventie, nu ar maui recurge la cutit niciodata. Totul din cauza anesteziei, pe care artista nu o poate suporta din punct de vedere.

Austria: Un taximetrist turc a fost amendat din cauza reactiei avute impotriva unui grup de simpatizanti ai PKK (VIDEO)

Un taximetrist turc a fost amendat cu 710 euro de politistii austrieci din cauza reactiei pe care a avut-o pe strazile din Viena fata de un grup de simpatizanti ai Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK),.

Din cauza bateriei, Samsung ar putea retrage de pe piata telefoanele Galaxy Note 7

Din cauza bateriei, Samsung ar putea retrage de pe piata telefoanele Galaxy Note 7 .

Transportatorii, protest cu zeci de camioane, din cauza preturilor mari ale politelor RCA: A1 si centura Capitalei, blocate (VIDEO)

Proteste masiv al taximetristilor. Acestia se alatura protestului transportatorilor nemultumiti de preturile foarte mari ale politelor RCA. Soferii a peste 1. 000 de masini, TIR-uri, camioane, autobuze.

FOTO. Mexic: 600 de persoane, evacuate din cauza inundatiilor

600 de persoane au fost evacuate din locuintele lor, ca urmare a inundatiilor din sud-vestul coastelor Mexicului. Dintre acestea, 200 au fost preluate din casele lor si transferate spre locuri mai sigure pe calea aerului.

Scandalul e-mailurilor in SUA: Hillary Clinton sustine ca nu-si aminteste instructajele privind gestionarea informatiilor guvernamentale din cauza unei comotii (VIDEO)

Apar noi date in dosarul e-mailurilor trimise de Hillary Clinton in perioada in care candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite era secretar de stat. Fosta prima doamna a.

Mare producator si exportator roman de cereale: Cu Dunarea care ne curge la picioare, in fiecare an vorbim de diminuare a productiei din cauza secetei

Dificultatile din agricultura se perpetueaza de la un an la altul, in conditiile in care vorbim in permanenta de seceta, de lipsa de apa, intr-o tara in care apa se scurge pe Valea Sambetei degeaba, a declarat Mihai Anghel, unul dintre cei mai mari producatori si exportatori de cereale, citat de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )