Libnet.ro
UNICEF

18:46

TOATA ROMANIA ESTE iN STARE DE SOC !!! A MURIT UNUL DINTRE CEI MAI IUBITI FOTBALISTI AI STELEI !!! (FOTO)

B1 B1,
TOATA ROMANIA ESTE iN STARE DE SOC !!! A MURIT UNUL DINTRE CEI MAI IUBITI FOTBALISTI AI STELEI !!! (FOTO)

Alexandru Amarandei, un profesor de sport a murit ieri dupa-amiaza, din cauza unor probleme la inima. Sanatatea barbatului nu era una foarte buna, iar in ultima timp se retrasese din sport. Era la pensie. continuă pe B1

Unul dintre cei mai importanti membri ai Bursei a murit

Tragedie ie piata bursiera din Romania. Unul dintre cei mi importanti membri a incetat din viata. Cristian Micu a murit vineri dimineata, potrivit Zf. Membru in Comitetul Bursei de.

Unul dintre cei mai indragiti actori romani de la Hollywood, stea pe Aleea Celebritatilor (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciati actori romani de la Hollywood, Marcel Iures, a primit o distinctie importanta sambata, odata cu alte nume mari ale culturii internationale. Pentru munca lor artistica,.

Klaus Iohannis, discurs in Germania: Romania este un exemplu in domeniul protectiei minoritatilor, un model la nivel european

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti, intr-un discurs sustinut in Germania, ca Romania este astazi un exemplu in domeniul protectiei minoritatilor si este recunoscuta ca model la nivel european.

Compania japoneza Takata Emea, unul dintre cei mai mari producatori de componente auto: Majoram capacitatea de productie pentru fabricarea de centuri de siguranta din Arad. Intentionam sa angajam 200 de oameni in fabricile din Romania

Reprezentantii Takata Emea, care gestioneaza operatiunile producatorului de componente auto in Europa, Orientul Mijlociu si Asia, anunta ca vor continua investitiile in fabricile detinute in Romania, respectiv in Arad si Sibiu, unde vor angaja cel putin 400 de persoane in urmatoarea perioada. Oficialii companiei nipone au declarat, pentru News. ro, ca operatiunile din Romania inregistreza foarte bune performante.

Unul dintre procesele lui Ghita, amanat de instanta suprema. Ce motiv au invocat de judecatori

Un complet de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a decis marti sa amane dosarul in care Sebastian Ghita este acuzat ca l-ar fi mituit pe Iulian Badescu, fost primar al.

Veste socanta pentru fanii filmului Harry Potter! Unul dintre actori s-a stins din viata (FOTO)

Un indragit actor care a jucat in Harry Potter s-a stins din viata la 101 ani. Este vorba despre Sam Beazley, cunoscut pentru rolul profesorului Everard din filmul copilariei multor persoane. Acesta a.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )