Libnet.ro
UNICEF

16:00

Toate uzinele Ford din Europa vor functiona incepand de saptamana viitoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Toate uzinele Ford din Europa vor functiona incepand de saptamana viitoare

Constructorul auto american Ford a anuntat miercuri ca, incepand din data de 18 mai, va fi reluata productia la cele doua uzine de motoare din Marea Britanie, unde activitatea a fost oprita la data de 25 martie ca urmare a pandemiei de coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus: Spania va plasa in carantina toate persoanele sosite din strainatate in perioada 15-24 mai

Persoanele care sosesc din strainatate in Spania, incepand de vineri pana la finalul starii de urgenta, vor fi plasate in carantina pentru 14 zile, potrivit unei decizii a guvernului de la Madrid, care vizeaza incetinirea raspandirii noului coronavirus.

Cum vor functiona hotelurile din Grecia: check-in in aer liber, mancare si bai in piscina pe rand

Conditii stricte de functionare la toate nivelurile a hotelurilor si a altor locatii turistice sunt prevazute in Protocolul Unitatilor Turistice ce se va aplica in sezonul estival de anul acesta in Grecia.

Repornirea turismului acum pe primul loc pe agenda multor tari din Europa emergenta

Revenirea calatoriilor si turismului dupa perioada pandemiei de Covid-19 este urmatoarea migrena cu care se confrunta guvernele din regiunea Europei emergente, in special cele in care turismul reprezinta o cota mare din activitatea economica, cum ar fi Croatia, Muntenegru, Albania, Bulgaria si Georgia, scrie Emerging Europe, citat de Rador.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )