Libnet.ro
UNICEF

17:30

Tokes: Noi, maghiarii din Romania, trebuie neaparat sa urmam calea alternativei de la Budapesta.

România Liberă România Liberă,
Tokes: Noi, maghiarii din Romania, trebuie neaparat sa urmam calea alternativei de la Budapesta.

Presedintele CNMT, europarlamentarul Tokes Laszlo, afirma ca maghiarii din Romania trebuie sa urmeze calea alternativei de la Budapesta si sa nu voteze USL si UDMR, care, in opinia sa, urmaresc calea restaurarii postcomuniste, transmite corespondentul MEDIAFAX. Tokes Laszlo a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, in care a fost prezentat drept sustinatorul moral al PPMT, ca, spre deosebire de Ungaria, cu schimbare consecventa de regim dupa caderea comunismului, alternativa . continuă pe România Liberă

CE: Romania trebuie sa isi dezvolte masurile pentru folosirea responsabila a resurselor ...

Comisia Europeana, care a lansat Proiectul pentru protejarea resurselor de apa, arata ca Romania trebuie sa isi dezvolte masurile potrivite in directia folosirii responsabile a acestor resurse, in conditiile in care protejarea lor, la nivel cantitativ si calitativ, reprezinta un punct critic. Proiectul pentru protejarea resurselor de apa ale Europei Blueprint to Safeguard Europes Water Resources) reprezinta o strategie care vizeaza existenta unei cantitati suficiente de apa buna care sa .

O vasluianca de 23 de ani, cea mai tanara femeie sef de post de Politie din Romania

O vasluianca in varsta de 23 de ani a devenit, in urma sustinerii unui concurs, cea mai tanara femeie sef de post de Politie din Romania, scrie Mediafax. Tanara a castigat aceasta functie la mai.

O vasluianca de 23 de ani, cea mai tanara femeie sef de post de Politie din Romania

O vasluianca in varsta de 23 de ani a devenit cea mai tanara femeie sef de post de Politie din Romania, transmite Mediafax. Roxana Andreea Macsim a reusit sa obtina cea mai mare nota la examenul.

Crin Antonescu: Romania trebuie sa devina un membru UE cu un cuvant cat mai greu de spus

Politica externa a Romaniei trebuie sa dea dovada de mai multa inventivitate pe viitor, a declarat Crin Antonescu, intr-un interviu acordat Agerpres, punctand ca tara noastra trebuie sa devina un membru al Uniunii Europene cu un cuvant cat mai greu de spus.

CE: Romania trebuie sa dezvolte masuri pentru folosirea responsabila a resurselor de apa

Comisia Europeana transmite Romaniei ca trebuie sa isi dezvolte masurile potrivite in directia folosirii responsabile a acestor resurse, in conditiile in care protejarea lor, la nivel cantitativ si calitativ, reprezinta un punct critic, informeaza Mediafax citand un comunicat de presa al Comisiei. Indicatiile Comisiei seunt facute in contextul lansarii proiectului pentru protejarea resurselor de apa ale Europei Blueprint to Safeguard Europe's Water Resources), o strategie care vizeaza existenta unei cantitati suficiente de apa buna care sa acopere nevoile oamenilor, economiei si mediului.

CE: Romania trebuie sa foloseasca cu responsabilitate resursele de apa

Comisia Europeana CE) a lansat Proiectul pentru protejarea resurselor de apa in care arata ca tara noastra trebuie sa isi dezvolte masurile potrivite in directia folosirii responsabile a acestor resurse deoarece protejarea lor, la nivel cantitativ si calitativ, reprezinta un punct critic, arata sursele de presa.

Antonescu: Romania trebuie sa devina un membru UE cu un cuvant greu de spus

Politica externa a Romaniei trebuie sa dea dovada de mai multa inventivitate pe viitor, a declarat, intr-un interviu acordat agentiei Agerpres, presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, punctand.

Dezvaluire SOCANTA: Ceausescu ar fi fost dat jos de unguri. Adevarata poveste din spatele Revolutiei din Romania

Vancouver Sun, o publicatie canadiana, face o descoperire epocala in urma disecarii Revolutiei din Romania. Potrivit acesteia, etnicii unguri din Romania si suporterii lor din SUA, Canada si restul Europei ar.

Piata bancara din Romania: multe legi, multe restante, putina actiune.

Intermedierea financiara in Romania este cea mai redusa din Uniunea Europeana, fiind asigurata in proportie covarsitoare de catre sectorul bancar. Sistemul bancar tinde insa sa devina unul dintre cele mai reglementate din regiune. Activele fondurilor de pensii, ale fondurilor de investitii si ale societatilor de asigurare reprezinta doar 5% din PIB, 6,7 miliarde euro. In Polonia intermedierea financiara investitionala este de 100 miliarde euro, adica 25% din PIB. Amenajarile macroprudentiale .

Zeci de personalitati ale sportului din Romania au fost premiate la Gala ANST

Zeci de personalitati ale sportului romanescu au fost premiate luni in cadrul Galei ANST, eveniment care s-a desfasurat la Sala Polivalenta din Bucuresti si care a fost organizat cu ocazia implinirii a 100 de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )