Libnet.ro
UNICEF

06:00

Toni Grebla a fost votat de Senat ca judecator la Curtea Constitutionala

Antena3 Antena3,
Toni Grebla a fost votat de Senat ca judecator la Curtea Constitutionala

Update 18. Toni Grebla a fost votat in Senat pentru functia de judecator la Curtea Constitutionala, cu 123 de voturi pentru, 2 impotriva si o abtinere. De la vot au absentat senatorii PDL, in semn de. continuă pe Antena3

Toni Grebla, propus la Curtea Constitutionala. Cum comentezi?

Senatorul PSD Toni Grebla este propunerea PSD pentru Curtea Constitutionala, din partea Senatului. Acesta urmeaza sa intre in cursul dupa-amiezii in audierea Comisiei Juridice, iar votul in plen, programat pentru luni seara, scrie Mediafax .

Der Spiegel, despre Lucian Bolcas: Un politician antisemit va ajunge judecator la Curtea Constitutionala

Editia online a revistei germane Der Spiegel publica un articol amplu despre numirea lui Lucian Bolcas la Curtea Constitutionala, atragand atentia ca manifestarile antisemite din Romania se inmultesc, informeaza EVZ. ro. Romania are parte de un nou scandal de antisemitism. Tocmai acum, cand la televiziunea de stat TVR 3 a fost cantat un colind in care este preaslavita lichidarea evreilor, incepe articolul publicatia germana.

Toni Grebla, propunerea Senatului pentru Curtea Constitutionala

Senatorul PSD Toni Grebla este propunerea PSD pentru Curtea Constitutionala, din partea Senatului, acesta urmand a intra in cursul dupa-amiezii in audierea Comisiei Juridice, iar votul in plen, fiind programat pentru luni seara, potrivit surselor de presa. --- * Update 16:29 Comisia Juridica din Senat - raport favorabil numirii lui Toni Grebla la CCR Comisia Juridica din Senat a decis, astazi, cu unanimitate de voturi, sa inainteze plenului un raport favorabil pentru numirea lui Toni Grebla in functia de judecator al Curtii Constitutionale a Romaniei.

Toni Grebla, propunerea Senatului pentru Curtea Constitutionala

Senatorul PSD Toni Grebla este propunerea PSD pentru Curtea Constitutionala, din partea Senatului, acesta urmand a intra in cursul dupa-amiezii in audierea Comisiei Juridice, informeaza.

Toni Grebla, propunerea Senatului pentru Curtea Constitutionala

Senatorul PSD Toni Grebla este propunerea PSD pentru Curtea Constitutionala, din partea Senatului, acesta urmand a intra in cursul dupa-amiezii in audierea Comisiei Juridice, iar votul in plen, fiind programat pentru luni seara, potrivit surselor de presa.

Toni Grebla, propunerea Senatului pentru Curtea Constitutionala. Votul, in plen luni seara

Senatorul PSD Toni Grebla este propunerea PSD pentru Curtea Constitutionala, din partea Senatului, acesta urmand a intra in cursul dupa-amiezii in audierea Comisiei Juridice, iar votul in plen fiind programat pentru luni seara, scrie Mediafax.

VIDEO Toni Grebla, propunerea Senatului pentru Curtea Constitutionala. Votul, in plen luni seara

Senatorul PSD Toni Grebla este propunerea PSD pentru Curtea Constitutionala, din partea Senatului, acesta urmand a intra in cursul dupa-amiezii in audierea Comisiei Juridice, iar votul in plen fiind programat pentru luni seara, scrie Mediafax.

UPDATE. VIDEO. Toni Grebla, votat de Senat ca judecator la CCR.

UPDATE: Senatorul PSD Toni Grebla a fost numit judecator la Curtea Constitutionala, prin votul dat, luni, de plenul Senatului. Candidatura sa a intrunit 123 de voturi pentru, doua voturi impotriva si o abtinere. Votul a fost electronic secret. PDL a parasit plenul Senatului la votul pentru Toni Grebla pentru ca nu au fost convocati, in comisie, la audierea acestuia. UPDATE: Senatorul Toni Grebla a primit aviz pozitiv de la Comisia juridica pentru a ocupa functia de judecator la CCR, .

Comisia Juridica din Senat da raport favorabil numirii lui Toni Grebla la Curtea Constitutionala

Comisia Juridica a decis, luni, cu unanimitate de voturi, sa inainteze plenului un raport favorabil pentru numirea lui Toni Grebla in functia de judecator al Curtii Constitutionale, din partea Senatului.

VIDEO UPDATE Toni Grebla, numit judecator la Curtea Constitutionala dupa votul dat de plenul Senatului

Senatorul PSD Toni Grebla a fost numit judecator la Curtea Constitutionala, prin votul dat, luni, de plenul Senatului, in absenta senatorilor PDL, care au parasit sala ca protest pentru ca nu au fost convocati, in comisie, la audierea acestuia, anunta Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )