Libnet.ro
UNICEF

17:01

Top 10: aeronavele implicate in cele mai multe accidente aviatice. Tarom are flota plina de astfel de exemple

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10: aeronavele implicate in cele mai multe accidente aviatice. Tarom are flota plina de astfel de exemple

Primele zece modele de avioane care au avut cele mai multe accidente de-a lungul timpului au impreuna peste 350 de incidente. Brandul american Boeing este de departe lider cu trei modele de aeronave care au avut impreuna circa 200 de accidente 57%). continuă pe Wall-Street Ro

Raport UE: Pietonii din Romania expusi la cele mai multe accidente

Romania si Letonia ocupa primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste numarul de pietoni morti in accidente rutiere, informeaza Mediafax.

Cristiano Ronaldo are cele mai multe Like-uri din lume pe Facebook

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, unul dintre starurile echipei Real Madrid, a depasit-o pe interpreta Shakira, logodnica fotbalistului Gerard Pique, si a devenit persoana care a primit cele mai multe Like-uri din lume pe reteaua de socializare Facebook.

Peste 4.300 de someri, inclusi in programe de formare profesionala in luna aprilie. Cele mai multe cursuri vor fi organizate in Bihor

Peste 4. 300 de someri vor urma, in luna aprilie, cursuri de formare profesionala, cele mai multe urmand sa fie organizate in Bihor, Hunedoara, Covasna, Vaslui si Neamt, informeaza, luni, Agentia Nationala.

Cele mai grave accidente aviatice din ultimii zece ani. Mii de oameni au murit in tragediile aviatice din ultimul deceniu

Accidentul aviatic produs astazi in sud-estul Frantei, in urma caruia au murit 150 de oameni, se adauga unei liste de sute de accidente aeriene grave produse in ultimi zece ani, accidente soldate cu mii de morti.

Cum deosebesti mirele la o nunta de olteni? si De ce au oltenii talent la muzica top 10 bancuri cu olteni

Sociologii sunt de parere ca prin bancuri facem haz de necaz, iar de cele mai multe ori, oamenii reusesc in felul acesta sa socializeze mult mai usor. Glumele care au aparut pe seama oltenilor arata exact rivalitatea dintre regiuni, dar starnesc si multe zambete.

Piata UE, invadata de produse periculoase. Cele mai multe provin din China

Comisia Europeana a informeaza ca, in 2014, pentru aproape 2. 500 de produse, variind de la jucarii la autovehicule, fie a fost interzisa introducerea acestora in UE, fie au fost eliminate de pe piete, deoarece.

Romania, tara cu cele mai multe afaceri de apartament

Un studiu privind business-ul intreprinderilor micro, mici si mijlocii IMM), realizat de KeysFin, 98% dintre afacerile din sectorul IMM-urilor din Romania sunt microintreprinderi de tip SRL, cu sediul la domiciliul proprietarilor sau la o casuta postala, cu maxim 2 angajati si afaceri de pana in 100 de milioane de lei/anual.

Top 10: cele mai lungi tuneluri subacvatice din lume

Tunelurile sunt unele dintre cele mai uimitoare creatii de inginerie din lume, uneori trec prin munti, alteori pe sub mari sau oceane, pentru a satisface nevoia de deplasare rapida. In topul celor mai lungi tuneluri din lume cele mai multe constructii.

Avion prabusit in Franta - al treilea cel mai grav din istoria tarii. Cele mai tragice accidente aviatice de pe teritoriul francez

Cazul avionului prabusit in Franta marti reprezinta primul accident aviatic care implica o aeronava de linie din Franta, din ultimii 15 ani, fiind totodata cel de-al treilea cel mai mare accident in ceea ce priveste numarul mortilor. Din 1990, 495 de persoane au murit in 139 de accidente aviatice in Franta.

Cele mai bune emisiuni TV: Profesionistii care aduc carti, gadgeturi dar si Pastila de limba

Cele mai bune emisiuni TV. Succesul unui show se masoara de cele mai multe ori in puncte de rating, chiar daca emisiunea respectiva este, de multe ori, comentata si contestata. Pentru multi, insa, cele mai bune emisiuni TV nu sunt cele de divertisment, ci productiile cu un caracter educativ sau informativ.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )