Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cele mai grave accidente aviatice din ultimii zece ani. Mii de oameni au murit in tragediile aviatice din ultimul deceniu

Antena3 Antena3,
Cele mai grave accidente aviatice din ultimii zece ani. Mii de oameni au murit in tragediile aviatice din ultimul deceniu

Accidentul aviatic produs astazi in sud-estul Frantei, in urma caruia au murit 150 de oameni, se adauga unei liste de sute de accidente aeriene grave produse in ultimi zece ani, accidente soldate cu mii de morti. continuă pe Antena3

Top 10: aeronavele implicate in cele mai multe accidente aviatice. Tarom are flota plina de astfel de exemple

Primele zece modele de avioane care au avut cele mai multe accidente de-a lungul timpului au impreuna peste 350 de incidente. Brandul american Boeing este de departe lider cu trei modele de aeronave care au avut impreuna circa 200 de accidente 57%).

Cele mai importante tragedii aviatice din Franta

Franta este un stat cu o puternica prezenta in industria aviatica, companii ca Airbus fiind etalon pentru industrie. Chiar si asa, Franta a fost martora unor accidente aviatice tragice. in ordine.

Avion prabusit in Franta - al treilea cel mai grav din istoria tarii. Cele mai tragice accidente aviatice de pe teritoriul francez

Cazul avionului prabusit in Franta marti reprezinta primul accident aviatic care implica o aeronava de linie din Franta, din ultimii 15 ani, fiind totodata cel de-al treilea cel mai mare accident in ceea ce priveste numarul mortilor. Din 1990, 495 de persoane au murit in 139 de accidente aviatice in Franta.

Avionul prabusit in Franta, soldat cu 150 de morti, si celelalte accidente aviatice care au marcat Europa din 1977 incoace

Avionul prabusit in Franta marti este doar unul dintre cele mai grave accidente aviatice din Europa. Va prezentam cele mai tragice accidente aviatice din Europa, petrecute in perioada 1977 - 2014, cel mai recent fiind cel in care a fost implicat avionul Malaysia Airlines, doborat in Ucraina, pe 17 iulie 2014.

Batrana care si-a gasit sfarsitul dupa ce a fost purtata doua zile pe holurile spitalului din Satu Mare, unul dintre cele mai grave cazuri de nepasare medicala

Unul dintre cele mai grave cazuri de nepasare medicala intamplate in Romania s-au petrecut in anul 2009, pe holurile Spitalului Judetean din Satu Mare. Atunci o femeie in varsta de 71 de ani a murit dupa ce a fost plimbata intre doua spitale timp de doua zile si apoi trimisa acasa de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean.

Cum aratau cele mai cunoscute site-uri din Romania in urma cu peste 10 ani

Mediul online din Romania nu a aratat intotdeauna la fel ca acum, cele mai populare site-uri suferind schimbari majore in ultimii ani. Internetulnu a fost intotdeauna la fel de raspandit precum este acum. in urma cu mai multi ani,ziarele inca mai erau principala sursa de informare pentru majoritatea romanilor, iarinternetul nu se putea lauda decat [].

Top 10: cele mai lungi tuneluri subacvatice din lume

Tunelurile sunt unele dintre cele mai uimitoare creatii de inginerie din lume, uneori trec prin munti, alteori pe sub mari sau oceane, pentru a satisface nevoia de deplasare rapida. In topul celor mai lungi tuneluri din lume cele mai multe constructii.

in 2014 s-au inregistrat cei mai multi copii abandonati la nastere din ultimii zece ani

Anul trecut, in Romania, s-a inregistrat cel mai mare numar de copii abandonati la nastere din ultimii zece ani, in timp ce peste 11. 000 de nou nascuti nu au fost recunoscuti de catre tati, potrivit unui raspuns al DEPABD.

Raport UE: Pietonii din Romania expusi la cele mai multe accidente

Romania si Letonia ocupa primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste numarul de pietoni morti in accidente rutiere, informeaza Mediafax.

Cum aratau unele dintre cele mai cunoscute site-uri din Romania in urma cu peste 10 ani

Internetulnu a fost intotdeauna la fel de raspandit precum este acum. Totusi, cum aratau unele dintre cele mai populare site-uri din Romania in urma cu peste un deceniu?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )