Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 - preturile celor mai noi masini: VW Golf 7 si alte modele

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 - preturile celor mai noi masini: VW Golf 7 si alte modele

Finalul anului a adus pe piata romaneasca cateva modele noi de masini aflate la extreme ca preturi, unele premium, altele low-cost. Doua modele noi de autoturisme sunt la prima generatie, Peugeot 301 si Citroen C-Elysee. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 tablete de buget

Intr-o perioada in care tabletele noi apar precum ciupercile dupa ploaie e mai important ca niciodata sa luati o decizie informata in momentul in care va ganditi la o achizitie. Chiar daca multe tablete noi ataca o zona de pret apropiata de 500 euro in acest articol am incercat sa atragem atentia asupra celor mai bune produse de acest gen, care se incadreaza in 1200 lei. Acest top ar fi trebuit sa se intituleze cele mai bune tablete pana in .

Doua piese marca Elton John, in topul celor mai bine vandute single-uri din ultimii 60 de ani in Marea Britanie: Printre ele si Candle in the Wind, piesa dedicata Printesei Diana

Sir Elton John a cucerit topul celor mai bine vandute single-uri din Marea Britanie din ultimii 60 de ani, printre cele doua piese fruntase numarandu-se si Candle in the Wind, oda dedicata Printesei.

Cum arata clasamentul celor mai bine platiti sportivi in 2012

A pierdut Balonul de Aur in fata lui Lionel Messi in ultimii trei ani, dar la capitolul financiar portughezul Cristiano Ronaldo sta mult mai bine decat rivalul sau de la Barcelona. Liderul castigurilor ramane Tiger Woods, in pofida contractelor reziliate dupa divortul de sotia sa.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )