Libnet.ro
UNICEF

01:06

TOP 12 companii cu cele mai mari cheltuieli de publicitate in 2013

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 12 companii cu cele mai mari cheltuieli de publicitate in 2013

Cei mai mari advertiseri din America au cheltuit suma record de 109 miliarde dolari pentru publicitate, in 2013. Ad Age relateaza , pe baza celor mai recente studii de piata, ca investitiile in publicitate ale primilor 100 de advertiseri din America. continuă pe Wall-Street Ro

Top 6 dintre cele mai bune filme in serie - I

Exista tot felul de genuri de filme, de la comedii, filme de dragoste, psihologie, horror, pana la cele stintifico-fantastice, thrillere, iar lista poate continua. Printre cele mai apreciate filme in randul cinefililor sunt cele care au si continuari.

Rezultatele la evaluarea nationala: Braila, Cluj si Bucuresti, cele mai mari medii

Cea mai mare pondere de medii peste 5 la evaluarea nationala a elevilor de clasa a VIII-a s-a inregistrat in judetul Braila 87,14%), urmat de Cluj 82,79%) si Bucuresti 82,77%), potrivit rezultatelor centralizate de Ministerul Educatiei si facute.

Cele mai mari greseli pe care le fac tinerii intr-o relatie. Detaliile nestiute care pot distruge tot

Un studiu realizat de Talk Talk Mobile a demonstrat care sunt cele mai frecvente greseli facute de tineri intr-o relatie. Multe din aceste gafe sunt neasteptate si par inofensive la prima vedere. in privinta relatiilor bazate mai mult pe comunicarea online sau prin telefonul mobil, cea mai mare gafa este trimiterea intr-un SMS a unui numar foarte mare de emoticoane cu sarut. Acest lucru este valabil atat pentru relatiile noi, cat si pentru cele mai vechi.

Top 6 dintre cele mai bune filme in serie - II

Daca esti iubitor de filme, cu siguranta iti plac mai multe genuri, ai actori preferati si ti-ai dezvoltat anumite pasiuni pentru anumite tipuri de creatii cinematografice.

Victor Ponta si Klaus Iohannis, candidatii la presedintie cu cele mai mari sanse

Alegerile prezidentiale par a fi o competitie definita clar in acest moment intre Victor Ponta si Klaus Iohannis, arata un studiu national de opinie realizat de catre Agentia de Rating Politic referitor la intentiile de vot pentru alegerile.

Ultimele ipoteze in disparitia zborului MH370, una dintre cele mai mari enigme ale aviatiei moderne: Avionul era pe pilot automat, pilotii si-au pierdut cunostinta dupa depresurizarea cabinei

Zborul MH370 al Malaysia Airlines se afla foarte probabil pe pilot automat atunci cand s-a prabusit in oceanul Indian, dupa ce pilotii si-au pierdut cunostinta, in urma unei depresurizari a cockpitului, au afirmat joi autoritatile australiene, citat de AFP.

Se inchide una dintre cele mai mari intreprinderi din Republica Moldova

Fabrica de sticla din Chisinau Glass Container Prim planifica sa opreasca cuptorul de topire a sticlei si sa-si sisteze astfel activitatea din cauza efectelor negative ale deciziilor instantelor.

Tarifele la gaze in Republica Moldova sunt cu 8% mai mari decat in Romania, dar de trei ori mai mici fata de Italia

Populatia Moldovei plateste pentru gazele naturale mai mult decat consumatorii casnici din toate statele CSI, precum si in Romania. in acelasi timp, Moldova se numara printre primele zece tari europene care au cele mai mici tarife la gazele naturale pentru populatie, arata un clasament intocmit de catre expertii de la Centrul de analiza economica RIA-Rating din Rusia.

BNR: Depozitele clientilor neguvernamentali, cu 0,1% mai mari

Depozitele rezidentilor clienti neguvernamentali s-au majorat in luna mai cu 0,1% fata de aprilie, pana la 215. 174,9 milioane lei, informeaza Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ginerele Helenei Pastor, una dintre cele mai bogate femei din Monaco, a marturisit ca a dat ordinul pentru uciderea soacrei sale

Una dintre cele mai bogate femei din Monaco, Helene Pastor, a fost ucisa la ordinul ginerului sau, consulul onorific al Poloniei la Monaco, Wojciech Janowski. Acesta a recunoscut in fata anchetatorilor ca a oferit.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )