Libnet.ro
UNICEF

11:45

TOP 200. Companiile cu cele mai mari profituri din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 200. Companiile cu cele mai mari profituri din Romania

Companiile din Romania cu cele mai mari profituri primele 200 din top ) au avut anul trecut un profit net in valoare de 24,9 miliarde de lei 5,61 miliarde de euro), mai putin cu 1,1 miliarde de lei 250 de milioane de euro) fata de 2013, conform. continuă pe Wall-Street Ro

INS: Castigul salarial net a fost de 1.857 lei in aprilie. Cele mai mari salarii se gasesc in extractia petrolului si a gazelor, cele mai mici in hoteluri si restaurante

Castigul salarial mediu net s-a ridicat la 1. 857 in luna aprilie 2015, in crestere cu 28 de lei 1,5%) fata luna martie, cele mai mari venituri realizandu-se in extractia titeiului si a gazelor, respectiv 5. 031 de lei, iar cele mai mici in hoteluri si restaurante, unde media a fost de 1. 014 lei, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica INS).

Unul dintre cele mai mari parcuri cu dinozauri din Europa se deschide la Rasnov

Dino Parc Rasnov, unul dintre cele mai mari parcuri cu dinozauri din sud-estul Europei, care se va intinde pe o suprafata totala de 1,4 hectare si va gazdui 45 de dinozauri in marime naturala, atestati stiintific, se deschide vineri. Casute in arbori, un cinematograf, tiroliene si multe alte surprize completeaza traseul spectaculos care urmeaza evolutia istorica a dinozaurilor, informeaza un comunicat al investitorilor.

Cele mai nebunesti planuri din Razboiul Rece: de la animale spion la bombardarea Lunii

Razboiul Rece poate fi definit ca un conflict non-militar, deschis si limitat, care s-a dezvoltat dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial si s-a incheiat in 1991, intre URSS si SUA, state cu ideologii si sisteme politice diametral opuse. Termenul de Razboi Rece a fost popularizat de catre ziaristul american Walter Lippmann si a intrat in [] Cele mai nebunesti planuri din Razboiul Rece: de la animale spion la bombardarea Lunii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Crime si stafii? Cele mai infricosatoare imagini din Google Street View [FOTO]

Platforma Street View de la Google, integrata in hartile Google Maps, este cel mai bun mod de a explora locurile in care vrei sa ajungi, inainte sa ajungi acolo. Totusi, pe langa Turnul Eiffel, piramidele din Giza sau, de ce nu, locuinta utilizatorilor, pe Street View exista si cateva destinatii infricosatoare. Cei de la Mashableau [] Crime si stafii? Cele mai infricosatoare imagini din Google Street View [FOTO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO Un bibliotecar a gasit scenariul original Star Wars care desluseste una dintre cele mai discutate scene din film

Lucrand la proiectul de arhivare digitala a colectiilor stiintifico-fantastice detinute de Biblioteca Universitatii New Brunswick din Canada, un angajat a descoperit scenariul original Star Wars si a ajutat la deslusirea celei mai disputate scene din film, conform businessinsider. com.

Cele mai mari agentii de turism. Cea mai profitabila este condusa de o femeie

Agentia Perfect Tour este cea mai mare agentie de turism din Romania, cu o cifra de afaceri de aproximativ 51 milioane euro in 2014. Insa, in ce priveste profitul, agentia Business Travel Turism conduce cu un profit net de aproximativ 900. 000 euro,.

Care sunt noile strategii ale infractorilor cibernetici si cum ne putem feri de ele? Liviu Arsene, Senior eThreat Analyst la Bitdefender, vorbeste despre cele mai noi tendinte din domeniul atacurilor informatice, miercuri de la ora 13.00

Infractorii cibernetici isi schimba constant modul de operare, in asa fel incat sa poata fi extrem de eficienti intr-un timp cat mai scurt. Daca in trecut, atacurile informatice vizau un numar mare de tinte, astazi infractorii isi aleg victimele cu mai multa atentie. Despre noile abordari ale atacurilor informatice, despre cum reusesc infractorii sa obtina bani intr-un mod extrem de rapid si despre modalitatile prin care putem evita astfel de amenintari vorbeste Liviu Arsene, Senior eThreat Analyst la Bitdefender, miercuri, de la ora 13.

Care sunt noile strategii ale infractorilor cibernetici si cum ne putem feri de ele? Liviu Arsene, Senior eThreat Analyst la Bitdefender, a discutat despre cele mai noi tendinte din domeniul atacurilor informatice

Infractorii cibernetici isi schimba constant modul de operare, in asa fel incat sa poata fi extrem de eficienti intr-un timp cat mai scurt. Daca in trecut, atacurile informatice vizau un numar mare de tinte, astazi infractorii isi aleg victimele cu mai multa atentie. Despre noile abordari ale atacurilor informatice, despre cum reusesc infractorii sa obtina bani intr-un mod extrem de rapid si despre modalitatile prin care putem evita astfel de amenintari a discutat Liviu Arsene, Senior eThreat Analyst la Bitdefender.

Cele mai bune laptopuri pentru jocuri: Calea rapida catre performante de top

Cele mai bune laptopuri pentru jocurisunt capabile de performante remarcabile, indiferent de cerinte, iar gama larga de preturi la face accesibile tuturor. Cand vine vorba de gaming, lumea este extrem de divizata. Indiferent de preferinte, consola este cea mai simpla solutie, fiind mai mult decat suficienta pentru utilizatorul de rand. Foarte multi utilizatori, insa, prefera [] Cele mai bune laptopuri pentru jocuri: Calea rapida catre performante de top Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune aplicatii Android pentru muzica

Oricat ar fi vremea de prietenoasa, nicio plimbare nu e la fel fara muzica preferata in casti. Pentru ca nu e indicat sa ocupi toata memoria interna a telefonului, am alcatuit o lista cu cele mai bune aplicatii Android pentru muzica, care iti permit sa asculti ce doresti oricand, cu sau fara conexiune la Internet. [] Cele mai bune aplicatii Android pentru muzica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )