Libnet.ro
UNICEF

18:00

Top: Cei mai mari 150 de angajatori din economia romaneasca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top: Cei mai mari 150 de angajatori din economia romaneasca

Posta Romana a ramas si anul trecut in topul celor mai mari angajatori din Romania, desi a avut un numar mai mic de angajati fata de 2014, respectiv circa 24. 800 de salariati, conform datelor furnizate wall-street. ro de catre Registrul Comertului, care. continuă pe Wall-Street Ro

Cum a fost anul 2015 pentru doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania

Heineken Romania si United Romanian Breweries Bereprod URBB), doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania, au inregistrat afaceri cumulate anul trecut de peste 347 milioane de euro, cu circa 15,3% mai mari comparativ cu anul precedent,.

Cum au mers, anul trecut, afacerile celor mai mari producatori de bere din Romania

Afacerile cumulate ale Heineken Romania si United Romanian Breweries Bereprod URBB), doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania, au fost, anul trecut, de peste 347 de milioane de euro, cu circa 15,3% mai mari decat in anul 2014.

TOP cele mai mari agentii de turism: ce profit fac din vacantele romanilor in tara si in lume

Christian Tour, condusa de Marius Pandel, este cea mai mare agentie de turism dupa cifra de afaceri din 2015, in crestere de altfel fata de anul precendent, insa in ce priveste profitul net, Business Travel Turism conduce detasat la fel ca in 2014.

Cele mai mari 75 de companii din ITC in 2015

Cele mai mari 75 de companii din telecomunicatiilor si al dezvoltarii de software si-au majorat anul trecut afacerile cu 11, 4% fata de 2014, arata datelor furnizate Wall-Street. ro de catre Registrul Comertului.

Unul dintre cei mai longevivi primari din Romania este din judetul Arad: a fost ales pentru a saptea oara

Aradeanul Florin Farcasiu este unul dintre cei mai longevivi primari din Romania. Acesta conduce destinele comunei Tirnova de mai bine de 26 de ani, iar in data de 5 iunie a fost ales pentru al saptelea mandat de primar.

FOTO. Cele mai inalte tobogane acvatice din lume

Experiente naucitoare cu alunecari libere de la zeci de metri inaltime, cu viteze de peste 100 kilometri pe ora, sunt oferite de cele mai inalte tobogane acvatice din lume, relateaza cotidianul spaniol ABC .

Gazele de import vor fi la iarna cu 20% mai ieftine decat cele din productia interna inmagazinata

Gazele de import vor avea la iarna un pret cu 20% mai mic decat cele din productia interna inmagazinata, astfel ca s-ar putea ajunge la situatia in care vom prefera sa importam peste 30% din consum si sa nu mai utilizam gaze din depozite, a declarat, astazi, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE), Niculae Havrilet, potrivit unor surse din presa.

SUA, in stare de soc dupa cel mai grav atac armat din istoria tarii: Criminalul era in evidenta FBI si jurase credinta Statului Islamic, care a revendicat atacul

Cel mai grav atac armat din istoria Statelor Unite a zguduit statul Florida. 50 de morti si 53 de raniti este ultimul bilant anuntat de autoritati, dupa ce un barbat de origine afgana a deschis focul.

SUA, in stare de soc dupa cel mai grav atac armat din istoria tarii: Criminalul era in evidenta FBI si jurase credinta Statului Islamic, care a revendicat atacul (VIDEO)

Cel mai grav atac armat din istoria Statelor Unite a zguduit statul Florida. 50 de morti si 53 de raniti este ultimul bilant anuntat de autoritati, dupa ce un barbat de origine afgana a deschis focul.

Vesti bune pentru romanii fara un loc de munca. Bosch face angajari pentru fabrica din Jucu

Grupul Bosch, unul dintre cei mai mari investitori germani din economia locala, cauta 340 de oameni pentru fabrica de componente auto din localitatea Jucu, judetul Cluj, potrivit informatiilor de pe si.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )