Libnet.ro
UNICEF

19:46

Unul dintre cei mai longevivi primari din Romania este din judetul Arad: a fost ales pentru a saptea oara

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai longevivi primari din Romania este din judetul Arad: a fost ales pentru a saptea oara

Aradeanul Florin Farcasiu este unul dintre cei mai longevivi primari din Romania. Acesta conduce destinele comunei Tirnova de mai bine de 26 de ani, iar in data de 5 iunie a fost ales pentru al saptelea mandat de primar. continuă pe Adevărul

Cum a fost anul 2015 pentru doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania

Heineken Romania si United Romanian Breweries Bereprod URBB), doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania, au inregistrat afaceri cumulate anul trecut de peste 347 milioane de euro, cu circa 15,3% mai mari comparativ cu anul precedent,.

Unul dintre cei mai buni tricolori din meciul cu Franta a avut o problema mare inainte de Euro 2016, dar recunoaste: Trebuia sa fiu mai concentrat

Dragos Grigore a avut o evolutie apreciata in partida cu Franta, descurcandu-se bine in fata puternicilor atacanti francezi.

Vasluienii se afla la limita subzistentei! Barladul are cei mai multi saraci din tot judetul

Judetul Vaslui va primi pachete cu alimente de la Uniunea Europeana, iar cei mai multi dintre oameni aflati pe lista sunt din Barlad, apotrivit adevarul. ro. Vor fi distribuite gratuit ajutoare alimentare.

Cea mai frumoasa primarita din Romania. De la MTV, o bucuresteanca a ajuns primar

Cel mai atipic candidat de primar din judetul Arad l-a avut comuna Petris. Este vorba de o bucuresteanca de 31 de ani, care a produs o emisiune la MTV, dar s-a stabilit in satul aradean si a castigat.

Barladul are cei mai multi saraci din tot judetul. Din totalul de 140.000 de vasluieni la limita subzistentei, 16.000 sunt din Barlad

Peste 140. 000 de persoane din judetul Vaslui vor primi in iunie pachete cu alimente de la Uniunea Europeana, cei mai multi oameni pe lista fiind in Barlad.

Zeci de primari din Romania au fost alesi cu 100% din voturi. Ce formatiune are cei mai multi edili alesi in unanimitate

Optzeci si doi de primari au fost alesi la alegerile locale din 5 iunie cu 100% din voturi, majoritatea fiind candidati in comune cu aproximativ 500 de alegatori. Unii dintre ei au reusit sa devina edili strangand toate cele peste 2. 000 sau 3. 000 de voturi.

Cum au mers, anul trecut, afacerile celor mai mari producatori de bere din Romania

Afacerile cumulate ale Heineken Romania si United Romanian Breweries Bereprod URBB), doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania, au fost, anul trecut, de peste 347 de milioane de euro, cu circa 15,3% mai mari decat in anul 2014.

VIDEO Transalpina a fost deschisa: ce restrictii au ramas pe una dintre cele mai spectaculoase sosele din tara

Traficul rutier pe Transalpina, una dintre cele mai spectaculoase sosele din tara, a fost redeschis, dupa aproape opt luni in care drumul ce strabate zona de granita a judetelor Hunedoara, Alba, Valcea, Sibiu si Gorj a fost interzis.

Cele mai profitabile 200 de companii din Romania in 2015

Cele mai profitabile 200 de companii din Romania au avut anul trecut un castig total de aproximativ 25,7 miliarde lei 5,7 mld. euro), in crestere cu 48,6% fata de 2014, conform datelor furnizate Wall-Street. ro de catre Registrul Comertului.

Raluca Pruna, despre sistemul judiciar din Romania: Este izolat in magistratura, se corecteaza foarte greu, mai sunt mici derapaje, dar nu suntem un stat politienesc (VIDEO)

Declaratie surprizatoare din partea unui ministru tehnocrat! Exista derapaje in justitia din Romania! O recunoaste chiar Raluca Pruna. Ea sustine ca sistemului judiciar de la noi i se cer foarte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )