Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top Forbes: Cine sunt cele mai puternice femei din lume

România Liberă România Liberă,
Top Forbes: Cine sunt cele mai puternice femei din lume

Cancelarul Angela Merkel a ajuns pentru a 10-a oara in fruntea clasamentului anual al celor mai puternice 100 de femei din lume, realizat de revista FORBES. continuă pe România Liberă

Top On The Move: Cele mai importante schimbari de manageri de la inceput de an pana acum

Mai multe companii din Romania si-au improspatat functiile de conducere in primele luni din an. wall-street. ro va prezinta cele mai importante schimbari de management de la inceputul anului pana in prezent.

Piata auto second-hand a crescut in primele patru luni. Care sunt cele mai vandute marci

Piata auto de masini rulate din Romania a crescut cu aproximativ 15% in primele patru luni ale anului, fata de perioada similara a lui 2014. Doua marci de lux figureaza in topul preferintelor romanilor.

Cele mai bune telefoane 4G: Dispozitivele care ofera cel mai rapid internet mobil

Cele mai bune telefoane 4G de pe piata va pot oferi viteze de net exceptionale, beneficiind in acelasi timp de specificatii foarte bune. Conectivitatea 4G a devenit in ziua de astazi obligatorie pentru orice smartphone de top, fiind folosita de producatori pentru popularizarea dispozitivelor cele mai noi. in Romania, primii care au introdus vitezele 4G [] Cele mai bune telefoane 4G: Dispozitivele care ofera cel mai rapid internet mobil Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Dan Balotescu, Media Investment: Cele mai mari cresteri ale bugetelor sunt in farma, retail si banci

In primul trimestru din acest an cele mai mari cresteri ale bugetelor de publicitate valori la rate card, fara discount) au fost in domeniile farmaceutic, retail si bancar, a declarat Dan Balotescu, managing partner al Media Investment, cel mai mare.

Cele mai multe magazine din Romania nu doneaza mancarea din cauza taxelor: Daca o lasa sa se strice, nu mai achita bani la stat

Recenta lege adoptata in franta potrivit careia supermarketurile sunt obligate sa doneze mancarea nevanduta a starnit reactii si la Bucuresti. in Romania, cele mai multe magazine nu doneaza mancare.

Cele mai scandaloase costumatii de scena ale vedetelor

De la Rihanna, Lady Gaga sau Miley Cyrus si pana la Beyonce, Katy Perry ori Nicki Minaj, iata care sunt vedetele carora le place sa socheze prin costumatii de scena dintre cele mai scandaloase! .

Adolescentii IT-ului romanesc au trecut de prima maturizare. Cele mai bune proiecte de la Innovation Labs 2015

O noua editie a laboratorului de idei Innovation Labs s-a terminat aseara, iar cele mai bune idei si produse create de studenti si nu numai au fost premiate la Bucuresti. Innovation Labs creste de la an la an, iar acum cele mai interesante proiecte urmeaza sa convinga publicul ca merita sa fie folosite.

Cele mai populare aplicatii de dating. Dragostea la o atingere distanta

Facebook numara, in prezent, aproximativ opt milioane de conturi in Romania. Chiar daca se concentreaza pe interactiunea intre oameni, are multiple alte utilizari. Prin urmare, nu il putem considera tocmai site de dating, cat platforma pentru crearea conexiunilor. Asa cum era de asteptat, odata cu cresterea popularitatii retelelor sociale si dezvoltarii relatiilor 2. 0, au aparut [] Cele mai populare aplicatii de dating. Dragostea la o atingere distanta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Klaus Iohannis: Agricultura si satul romanesc au resimtit cele mai modeste progrese, saltul spre modernizare intarzie sa apara. Trebuie sa ne aplecam cu atentie asupra problemelor acestui sector

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis marti un mesaj cu prilejul Conferintei Nationale a Agricultorilor, spunand ca agricultura si satul romanesc au resimtit cele mai modeste progrese, caci saltul spre.

Cele mai bune orase pentru shopping. Destinatii europene recomandate pentru cumparaturi

Pentru turistii interesati de shopping, Europa ofera multe destinatii accesibile ca pret si interesante. Parisul, Milano si Londra se numara printre cele mai bune orase in care se pot face cumparaturi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )