Libnet.ro
UNICEF

20:30

TOP: locuri din Romania in care sa te retragi ori sa investesti la pensie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: locuri din Romania in care sa te retragi ori sa investesti la pensie

Daca te gandesti sa scapi de presiunea timpului si sa sfidezi aglomeratia din orase, WALL-STREET. RO iti prezinta 10 locuri mai putin cunoscute din tara noastra in care sa te muti si sa te bucuri de peisaje incantatoare. Daca inca nu esti convinsa),. continuă pe Wall-Street Ro

Business report: In Germania, motorina e doar cu 4 centi mai scumpa decat la noi, la salarii de 7 ori mai mari; Egalizarea varstei de pensionare barbati-femei. Specificul romanesc si comparatii; Imobiliarele din Romania au fost fatale pentru irlandezii d

La sase ani de la scandalul resurselor, Sterling isi pregateste iesirea din Romania. Compania vrea sa vanda 50% din participatiile aflate in Marea Neagra. Compania Sterling Resources, inregistrata in Canada, vrea sa vanda pana la jumatate. Letonia: Trecerea la euro, urmata de un val de plangeri privind cresterea preturilor. Tot mai multi locuitori din Letonia se plang de cresterea preturilor pe care ar fi provocat-o trecerea, la 1 ianuarie, la moneda europeana comuna.

Cea mai semnata petitie din Romania, initiata de Antena 3, a strans peste 103.000 de semnaturi

Peste 103. 000 de oameni au semnat pana in acest moment petitia Abuzurile din Romania trec oceanul. Este cea mai semnata petitie romaneasca pe www. petitieonline. com. Antena 3 initiaza astfel.

Silvio Berlusconi afirma ca a primit propuneri din Romania pentru a candida la europarlamentare

Silvio Berlusconi, condamnat in Italia pentru frauda fiscala in dosarul Mediaset, a declarat ca a primit propuneri din Romania, Bulgaria si Malta pentru a candida in scrutinul europarlamentar din mai. Acesta a.

Silvio Berlusconi afirma ca a primit propuneri din Romania pentru a candida la europarlamentare

Silvio Berlusconi, condamnat in Italia pentru frauda fiscala in dosarul Mediaset, a declarat ca a primit propuneri din Romania, Bulgaria si Malta pentru a candida in scrutinul europarlamentar din mai, precizand insa ca prefera Italia.

Vizita Victoriei Nuland ne da ocazia sa prezentam realitatile din Romania

Deputatul PSD Ana Birchall, secretar al Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputatilor, considera ca vizita subsecretarului de stat Victoria Nuland ne da ocazia sa prezentam, in mod direct, realitatile din Romania, consolidand totodata relatia bilaterala cu SUA, conform unui comunicat de presa.

Profesorul din Pascani, care cerea bani pentru motivarea absentelor, cercetat de procurori

Parchetul Tribunalului Iasi s-a autosesizat in cazul profesorului de sport de la Colegiul Mihail Sadoveanu din Pascani, acuzat ca le cerea bani elevilor pentru motivarea absentelor, dar si pentru achizitionarea.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )