Libnet.ro
UNICEF

00:07

TOP: romanii care au pierdut la salariu in 2012

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: romanii care au pierdut la salariu in 2012

Si in acest an, desi poate parea ca nu mai au de unde sa scada, salariile multora dintre romani s-au diminuat. Wall-Street. ro iti prezinta domeniile care au inregistrat cele mai importante reduceri salariale in acest an, potrivit Institutului National. continuă pe Wall-Street Ro

Regizorul filmului Top Gun, care s-a aruncat de pe un pod din Los Angeles, nu avea cancer la creier

Medicii legisti din SUA care au realizat autopsia regizorului Top Gun,Tony Scott, au declarat ca acesta nu suferea de cancer la creier, asa cum se crezuse initial, scrie The Daily Beast. Doctorii au descoperit.

Subiectele zilei: Romanii care au speriat Franta. 1.500 de euro pe zi din furat, la Paris!; Cat de functionala e democratia romaneasca?; Cum isi alinta marele Vintu nevestelu': Iti dau cu telefonul in cap, dau cu carja dupa tine!

Drumul prost, vechi cat tara. Calatoria prin spatiul geografic al Romaniei a fost si ramane, pentru straini, o aventura. In urma cu sute de ani, ca si acum, drumetii de pe alte meleaguri remarcau gropile. Presa interna despre scandalul din PNL. Epurare in stil stalinist in PNL, titreaza EVZ care scrie ca Antonescu a dat ieri o lovitura gruparii liberale adapostite la sectorul 1, unde incepea sa se contureze un grup de rezistenta impotriva sa.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )