Libnet.ro
UNICEF

06:15

Topul celor mai bune companii aeriene din lume

Hotnews Hotnews,
 Topul celor mai bune companii aeriene din lume

Compania de cercetare aviatica Skytrax a acordat premiul anual pentru cea mai buna companie aeriana firmei Qatar Airlines, care a surclasat castigatorul de anul trecut, Singapore Airlines. Premiile anuale sunt anuntate in cadrul Expozitiei Aviatice de la Paris si sunt horarate in urma consultarii a peste douazeci de milioane de pasageri, scrie The Indepedent. continuă pe Hotnews

Topul celor mai bune companii aeriene din lume: liderul din 2018 a fost detronat

Doua zeci si unu de milioane de pasageri din toata lumea au votat clasamentul celor mai bune companii aeriene in 2019. Castigatorul anului trecut a fost surclasat.

FCSB, in topul celor mai de succes echipe din lume

Englezii au intocmit un top al celor mai de succes echipe din lume, in functie de numarul de trofee castigate in istorie, iar FCSB este pe locul 19. Desi nu mai reuseste sa castige titlul in Romania de.

Topul celor mai doriti angajatori in 2019. Ce beneficii ofera angajatilor

Continental, Oracle, Microsoft, IBM si OMV Petrom sunt cei mai doriti angajatori din Romania, in 2019, arata un studiu realizat de compania Catalyst Solutions.

Topul celor mai bizare executii publice medievale. Metodele sadice prin care le era prelungita agonia victimelor

Locuitorii oraselor medievale erau nevoiti sa asiste executii publice care inspirau teroare si in care adesea calaii trebuiau sa prelungeasca agonia victimelor prin metode care depaseau orice imaginatie.

Topul celor mai bune 10 licee din Bucuresti. Cate locuri vor fi disponibile pentru admiterea din acest an?

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a dat publicitatiibrosura privind admiterea la liceele din Capitala. Principala modificare este cresterea spectaculoasa a numarului de clase din.

Motivul halucinant pentru care o adolescenta i-a planificat asasinarea celei mai bune prietene. Nici in filme nu vezi asa ceva

O adolescenta i-a planificat asasinarea cele mai bune prietene pentru un motiv absolut socant. Aceasta a fost la randul ei victima unui plan marsav. Tanara de 18 ani afost inculpata pentru c?.

Cea mai ciudata piscina din lume. Cum intri si cum iesi din ea?

In Londra urmeaza a fi construita o noua piscina infinity, care poate fara indoiala sa concureze pentru titlul de cea mai ciudata piscina din lume. Cum intri si cum iesi din ea? .

O insula norvegiana cere sa devina primul loc din lume fara fus orar

In asteptarea solstitiului de vara in emisfera nordica, care va avea loc pe 21 iunie, insula norvegiana Sommaroy doreste sa fie declarata prima zona din lume care nu respecta niciun fus orar, scrie CNN.

Cele mai bune bancuri cu preoti. Reactia unui parinte cand afla ca o enoriasa pacatuieste cu preotul din parohia vecina

Printre cele mai amuzante bancuri care circula in mediul online se numara si cele in care protagonisti sunt preotii. Va prezentam o selectie de zece bancuri care-i au pe preoti in prim plan.

Simbolistica celor mai frumosi copaci de gradina. Ce se intampla cu acestia de mai multe ori pe an

Daca dispuneti de o parcela cat de mica de teren si va doriti un spatiu de relaxare trebuie sa va ganditi la ce copaci sa plantati. Specialistii in gradinarit au intocmit o lista cu cei mai frumosi copaci de gradina.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )