Libnet.ro
UNICEF

19:45

Topul celor mai mari tranzactii in tehnologie din istorie: recordul tocmai a fost doborat

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai mari tranzactii in tehnologie din istorie: recordul tocmai a fost doborat

Piata de IT si tehnologie trece in aceasta perioada printr-o efervescenta data de numarul tot mai mare de jucatori interesati sa isi adapteze business-ul dupa noile tendinte ale pietei, astfel ca se vad nevoite sa faca achizitii care de multe ori depasesc ordinul chiar si a zecilor de miliarde. continuă pe Adevărul

Topul celor mai mari tranzactii in tehnologie din istorie: recordul tocmai a fost doborat

Piata de IT si tehnologie trece in aceasta perioada printr-o efervescenta data de numarul tot mai mare de jucatori interesati sa isi adapteze business-ul dupa noile tendinte ale pietei, astfel ca se vad nevoite sa faca achizitii care de multe ori.

Cele mai mari furturi de arta din istorie

In urma cu 100 de ani, capodopera lui da Vinci, Mona Lisa, a ajuns peste noapte cea mai faimoasa pictura din lume dupa ce a fost furata din Luvru pe 21 august 1911, de Vincenzo Peruggia. Hotul sustinea ca s-a indragostit de Mona Lisa in cei doi ani in care tabloul a stat in bucataria lui. Notorietatea picturii a contribuit la gasirea ei, din moment ce ar fi fost imposibil pentru Peruggia sa o vanda.

Cele mai mari companii se aliaza ca sa te convinga sa-ti schimbi PC-ul [VIDEO]

Cei mai importanti jucatori din piata de PC-uri sau aliat pentru o campanie publicitara un pic disperata cu sloganul ,,PC Does What?. Nu trebuie sa fiti experti in marketing pentru a sesiza un trend dezamagitor cand vine vorba de productia de vanzarile inregistrate in piata de PC-uri. Chiar si dupa lansarea Windows 10, numarul celor [] Cele mai mari companii se aliaza ca sa te convinga sa-ti schimbi PC-ul [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Urzeala tronurilor, detronat intr-un top al celor mai bune seriale din toate timpurile

Serialul Friends conduce in clasamentul celor mai bune 100 de seriale din toate timpurile, realizat de The Hollywood Reporter, care a intervievat 2. 800 de profesionisti ai micului ecran - dintre care 779 actori, 365 producatori si 268 regizori.

Taylor Swift, cea mai bine platita artista din lume! Cum castiga 1 milion de dolari pe zi la 25 de ani

Are doar 25 de ani, insa Taylor Swift a reusit sa-si adjudece titlul de cea mai bine platita artista din intreaga lume! Iata cum a ajuns sa castige nu mai putin de 1 milion de dolari pe zi! .

Taylor Swift, cel mai bine platita artista din lume! Cum castiga 1 milion de dolari pe zi la 25 de ani

Are doar 25 de ani, insa Taylor Swift a reusit sa-si adjudece titlul de cel mai bine platita artista din intreaga lume! Iata cum a ajuns sa castige nu mai putin de 1 milion de dolari pe zi! .

Iesenii care aduc in Romania cei mai mari artisti de jazz ai momentului. Povestea gemenilor care au construit o afacere din pasiunea pentru muzica

Dragos si Razvan Basca sunt din Iasi si impreuna au pus bazele agentiei de creare si organizare de evenimente Twin Arts, un business care isi are sediul in Bucuresti, desi a pornit de la Iasi, si care promoveaza in Romania, din 2003, concerte rock, jazz si blues, sustinute de artisti cu acoperire nationala si internationala.

Somnul la politicieni. Se doarme si la case mai mari

Somnul la politicieni. Discursurile lungi pe care le tin politicienii si sedintele de lucru care dureaza, uneori, mai multe ore pot avea un efect negativ asupra starii fizice a oamenilor politici. Astfel, unii politicieni ajung sa atipeasca sau chiar sa adoarma in timp ce colegii lor le vorbesc de probleme mai mult sau mai putin importante.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )