Libnet.ro
UNICEF

20:45

Topul companiilor producatoare de bauturi din Romania. Cum se descurca producatorii romani in lupta cu multinationalele

Adevărul Adevărul,
Topul companiilor producatoare de bauturi din Romania. Cum se descurca producatorii romani in lupta cu multinationalele

European Drinks, companie controlata de fratii Micula, a revenit in topul celor mai mari zece companii producatoare de bauturi din Romania, in vreme ce Rio Bucovina a iesit din clasament, potrivit rezultatelor financiare din 2014 depuse de companii si analizate de catre RiscCo. ro. Romaqua, producatorul apei minerale Borsec ramane cea mai mare companie cu capital romanesc. continuă pe Adevărul

Daraban, CCIR: In top 100 exportatori din Romania se regasesc doar 3 firme cu capital romanesc

In topul primilor 100 de exportatori din Romania, dintr-un total de circa 22. 000 de firme, se afla doar trei companii cu capital romanesc, cifre care trebuie sa puna pe ganduri, a declarat presedintele Camerei de Comert si Industrie, Mihai.

Vitezele medii reale de internet fix si mobil ale operatorilor din Romania: Orange, lider la vitezele de internet mobil, RCSRDS are cele mai mari viteze pe internet fix

Orange a furnizat, in primele sase luni din acest an, cele mai mari viteze medii reale de download la internet mobil, respectiv 34,15 Mbps indoor si 52,81 Mbps outdoor, fiind urmata de Vodafone 16,94 Mbps indoor si 27,80 Mbps outdoor), Telekom Romania Mobile 9,62 Mbps indoor si 9,18 Mbps outdoor) si RCSRDS 2,71 Mbps indoor si 2,66 Mbps outdoor), potrivit testelor efectuate de utilizatori si a ofertelor introduse de operatori in Netograf. ro, aplicatia oficiala pentru testarea calitatii serviciilor de internet din Romania. Pe internet fix, cele mai mari viteze au fost furnizate de RCSRDS 95,21 Mbps fir si 42,43 Mbps wireless), urmat de Nextgen Communications 63,83 Mbps fir si 34,61 Mbps wireless), UPC 49,52 Mbps fir si 28,62 wireless), Digital Cable Systems 47,96 Mbps fir si 26,52 Mbps wireless) si Telekom Romania Telekom Romania Communications 29,34 Mbps fir si 15,36 Mbps wireless).

Parapantistul Paul Pop, unul dintre cei mai buni instructori din Romania, a murit in urma unui salt la Balea Lac

Pasiunea pentru sporturile extreme i-a adus sfarsitul unuia dintre cei mai buni instructori din Romania. Parapantistul Paul Pop a murit in timpul unui zbor cu parapanta dupa ce s-a izbit de stanci, in apropiere de.

Ce spune Klaus Iohannis despre comunitatea musulmana din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, joi, la Hotel Marriott, cu ocazia participarii la cina Iftar, care marcheaza postul cel mare al musulmanilor, ca membrii comunitatii musulmane din Romania impartasesc aceleasi aspiratii comune, printre care proiectul european si angajamentul nord-atlantic.

Cele mai frumoase 10 locuri din Romania. Nu trebuie sa le ratezi FOTO

Va prezentam cele mai frumoase locuri din Romania, locuri pe care nu trebuie sa le ratezi. Platoul carstic salin meledic Platoul Meledic este o arie protejata de interes national ce corespunde categoriei a.

Seful Cultului Musulman din Romania: Fostul presedinte Basescu sa nu implice Cultul Musulman intr-un conflict politic cu pretext religios!

Seful Cultului Musulman din Romania, Muurat Iusuf, a atras atentia luni, ca este consternat de afirmatiile fostului presedinte, Traian Basescu, care ar putea conduce la conflict politic cu pretext.

Seful Cultului Musulman din Romania ii raspunde categoric lui Basescu. Ce spune despre declaratiile fostului sef de stat

Seful Cultului Musulman din Romania, Muurat Iusuf, a declarat luni, ca afirmatiile fostului presedinte Traian Basescu, referitoare la construirea la Bucuresti a celei mai mari moschei din Europa si a unei universitati musulmane reprezinta un risc pentru securitatea nationala.

Actionarii Euroins vor sa aduca inca 100 milioane de lei in acest an la capitalul companiei din Romania/Ce spun despre o posibila preluare a AXA Life si preturile RCA pe piata locala

Planuim ca in acest an sa avem o majorare de capital de inca 100 milioane de lei la Euroins Romania si daca se considera necesar, in functie de provocarile implementarii Solvency II, vom creste capitalul social cu 200 milioane lei, a declarat luni Assen Christov, presedinte Euroins Insurance Group, actionarul majoritar al Euroins Romania. Desi grupul este ocupat in prezent cu achizitia unui asigurator dintr-o alta tara, Assen Christov spune ca in Romania grupul este interesat de un portofoliu sau o companie non-auto. Vezi in articol ce a precizat oficialul Euroins despre o posibila tranzactie cu AXA Life si despre preturile RCA pe piata locala.

Prima Casa e4 din caramida de la Wienerberger din Romania este finalizata

Wienerberger Sisteme de Caramizi, lider national in piata de zidarie, a inaugurat prima Casa e4 din caramida din Romania un model de casa cu un consum de energie aproape zero NZEB). Constructia Casei e4, aflata langa Bucuresti, in localitatea Corbeanca, a demarat in iunie 2014, fiind prima de acest fel din Sud-Estul Europei. Conceptul dezvoltat de Wienerberger si transpus in realitate cu ajutorul partenerilor selectati vine ca raspuns la Directiva 2010/31/EU a Parlamentului European, conform careia toate casele nou construite in tarile din Uniunea Europeana, incepand cu anul 2020, trebuie sa aiba un consum de energie aproape zero. Casa a fost finalizata in 12 luni, prezinta un stil modern, design optimizat pentru a raspunde obiectivului de performanta energetica iar costurile de constructie sunt apropiate de cele ale pietei locale .

Dedeman relocheaza primul magazin de peste 5.000 mp din Romania si inaugureaza pe 10 iulie o noua unitate, in urma unei investitii de 13 mil. euro

Dedeman, cel mai mare retailer specializat in bricolaj la nivel local, deschide vineri, 10 iulie, noul magazin din Suceava, o relocare practic a primului spatiu comercial pe actualul format de mai mari dimensiuni) al lantului de magazine.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )