Libnet.ro
UNICEF

17:30

Tot mai multe cazuri de Covid-19 in Grecia: Noi restrictii pe insula Mykonos si in regiunea Halkidiki Turistii romani, campioni la infectari (VIDEO)

B1 B1,
Tot mai multe cazuri de Covid-19 in Grecia: Noi restrictii pe insula Mykonos si in regiunea Halkidiki Turistii romani, campioni la infectari (VIDEO)

Grecia impune noi restrictii in insula Mykonos si in regiunea Halkidiki din cauza cresterii numarului de contaminari cu noul coronavirus. Sezonul turistic a adus fonduri autoritatilor de la Atena, dar si multe. continuă pe B1

Judetul cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19, care a depasit Capitala. Situatia in fiecare judet

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 91 - au fost raportate in judetul Prahova, in timp ce pentru Bucuresti au fost raportate 64 de noi imbolnaviri. Sase judete din Romania nu au anuntat niciun caz nou de COVID-19.

Media de varsta a persoanelor infectate cu coronavirus a scazut. Sunt mai multe cazuri grave in randul tinerilor - Tataru

In ultima perioada se observa o scadere a mediei de varsta a persoanelor infectate cu noul coronavirus, precum si o crestere a numarului de cazuri grave la persoane relativ tinere, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Romanii cauta tot mai multe rulote pentru vacanta. Care sunt cele mai potrivite locatii

In cautarile de pe internet, expresia rulota de inchiriat este cautata de trei ori mai mult decat .

Care sunt judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este urmata de judetul Vaslui, iar pe locul trei se claseaza judetul Prahova.

Care sunt judetele care au inregistrat luni cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Judetul Prahova este astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este pe locul II, iar judetul Arges pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este urmata de judetul Prahova.

Cele mai multe noi infectari zilnice, in Bucuresti. Doua judete n-au raportat niciun caz in plus fata de ziua precedenta

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 au fost raportate duminica in Bucuresti, respectiv 154. La polul opus, doua judete, Harghita si Teleorman, nu au inregistrat nicio imbolnavire de la o zi la alta.

Grecia a impus noi restrictii in insula Mykonos si in regiunea Halkidiki, dupa ce a inregistrat cel mai mare numar de noi contaminari de pana acum

Autoritatile din Grecia au anuntat miercuri ca, incepand cu 21 august, vor impune noi restrictii in insula Mykonos si in regiunea Halkidiki din cauza numarului mare de contaminari cu noul coronavirus, informeaza Reuters.

Elon Musk, tot mai sus! Pe ce loc a urcat in topul celor mai bogati oameni din lume

Miliardarul american Elon Musk, fondatorul SpaceX si cofondatorul Tesla, a devenit a patra cea mai bogata persoana din lume. Acesta l-a depasit si pe francezul Bernard Arnault, principalul actionar al celui mai mare retailter de bunuri de lux, LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton. Ce avere are Elon Musk Astfel, potrivit Indicelui Miliardarilor calculat de Bloomberg, .

Coronavirus: Romania, tara europeana cu cele mai multe decese raportate la 100.000 de locuitori in ultimele 14 zile Spania, cele mai multe infectii

Romania a devenit tara europeana care a inregistrat cele mai multe decese cauzate de COVID-19 la fiecare 100. 000 de locuitori in ultimele 14 zile, potrivit datelor actualizate marti de Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC), in timp ce Spania a inregistrat cele mai multe infectii, relateaza EFE si Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )