Libnet.ro
UNICEF

13:15

Tot mai multi spanioli isi retrag banii din banci si pleaca din Spania de frica crizei

B1 B1,
Tot mai multi spanioli isi retrag banii din banci si pleaca din Spania de frica crizei

Tot mai multi spanioli isi scot banii din banci si pleaca din Spania de teama ca criza va continua sa se agraveze, astfel ca retragerile au atins in iulie nivelul record de 75 de miliarde de euro, suma. continuă pe B1

Spaniolii isi scot banii din banci

Tot mai multi spanioli isi scot banii din banci si pleaca din Spania de teama ca criza va continua sa se agraveze, astfel ca retragerile au atins in iulie nivelul record de 75 de miliarde de euro, suma echivalenta cu 7% din PIB-ul tarii, informeaza New York Times.

Spaniolii isi retrag banii de la banci si isi parasesc tara de frica crizei

Tot mai multi spanioli isi scot banii din banci si pleaca din Spania de teama ca criza va continua sa se agraveze, astfel ca retragerile au atins in iulie nivelul record de 75 de miliarde de euro, suma echivalenta cu 7% din PIB-ul tarii, relateaza New York Times, citat de Mediafax.

Subiectele zilei: Suparare la BNR dupa ce ANI a deconspirat unde isi tin banii Mugur Isarescu si adjunctii sai; Cati bolnavi inchipuiti primesc pensii ilegal in Romania si cum circula mita; Un securist: Marga scria rapoarte din Germania; Experiment: Copii

DW: Ar trebui limitat numarul de mandate elective? Dezbaterea privitoare la limitarea mandatelor a fost initiata la inceptul acestui an, dar, intr-o ambianta politica instabila, nu s-a bucurat de mare succes. ||Cum a disparut Banatul de Lugoj-Caransebes. Unul dintre cele mai fascinante episoade de istorie locala din Romania este legat de Banatul de Lugoj-Caransebes. Este vorba de o formatiune politico-administrativa, cu rol militar. |rel=nofollow rel=nofollow .

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )