Libnet.ro
UNICEF

20:45

Totul despre cantareata Anna Lesko si iubitii din viata ei: Cum a evoluat sexy artista de la piesa Ard in flacari (Galerie FOTO)

B1 B1,
Totul despre cantareata Anna Lesko si iubitii din viata ei: Cum a evoluat sexy artista de la piesa Ard in flacari (Galerie FOTO)

Anna Lesko, cantareata si pictorita cu radacini ruso-ucrainene, s-a nascut la Chisinau, pe 10 ianuarie 1979. Talentul muzical pare sa vina de la tatal artistei, care canta la mai multe instrumente,. continuă pe B1

Cum arata iubita lui Bogdan Anicescu. Interpretul de la Guvern, dezvaluiri nebanuite despre tanara din viata lui

Inca de la inceputul actualei crize pandemica, am avut parte de foarte multe declaratii de presa din partea Grupului de Comunicare Strategica. Ceea ce s-a putut observa, de la un moment in colo, este aparitia unui tanar care ajuta la transmiterea informatiilor inclusiv celor cu deficiente de auz. Este Bogdan care, peste noapte, a ajuns .

Totul despre Adriana Bahmuteanu si noul sau iubit grec: Ce se intampla acum cu relatia tumultoasa cu Silviu Prigoana

Adriana Bahmuteanu traieste o fumoasa poveste de dragoste cu solistul grec Nikolaos Papadopoulos care dureaza de trei ani, insa nu a suflat o vorba despre asta. Vedeta a facut publica relatia abia acum.

Totul despre Mirela Vaida, vedeta de la Acces Direct: De cand lucreaza in Antena 1, cum si-a cunoscut sotul si ce pasiuni are in timpul liber (GALERIE FOTO-VIDEO)

Mirela Vaida a devenit una dintre cel mai cunoscute vedete din Romania, in urma emisiunii zilnice pe care o prezinta la Antena 1. Femeie de succes carismatica si cu picioarele pe pamant,Mirela a reusit.

Totul despre bacalaureatul din aceasta vara: cand va avea loc sesiunea speciala si cine va profita

Pe langa cele doua sesiuni de bacalaureat din fiecare an, de vara si de toamna, anul acesta va exista o sesiune speciala, confirmat de curand de catre premierul Romaniei. in contextul in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,279 seconds )