Libnet.ro
UNICEF

14:45

Totul despre familia lui Navalnii. Cine este sotia lui, de fapt, si cu ce se ocupa fiica lui

Playtech Playtech,
Totul despre familia lui Navalnii. Cine este sotia lui, de fapt, si cu ce se ocupa fiica lui

Proteste pro-Navalnii in Rusia, Aleksei Navalnii, judecat de urgenta, sotia lui e capul din spatele operatiunii sunt doar cateva dintre subiectele care aduc in vizor familia de disidenti impotriva lui Putin. Familia Navalnii: cine e sotia juristului si cu ce se ocupa fiica sa Yulia, in varsta de 44 de ani, este mama si . continuă pe Playtech

Anuntul zilei pentru cei care s-au vaccinat. Ministerul Sanatatii a stabilit totul despre purtarea mastii

Campanie de vaccinare este in plina desfasurare. Cei de peste 60 de ani sau cu boli cornice sunt pe lista de vaccinare. Daca pana acum nu s-a pus problema obligativitatii mastilor de preotectie dupa vaccinare, astazi Vlad Voiculescu a facut anuntul. Vlad Voiculescu recomanda purtarea mastilor dupa vaccinare Poblema purtarii mastilor de protectie, dupa vaccinare, .

Bogdan Aurescu: Romania a condamnat arestarea lui Navalnii, care este inacceptabila Ce a mai spus ministrul inainte de participarea la reuniunea de la Bruxelles

Romania a condamnat arestarea lui Aleksandr Navalnii, care este inacceptabila, iar represiunea la adresa opozitiei, doar pentru faptul ca este opozitie, nu este democratica, a declarat Bogdan Aurescu, care.

BOGDAN AURESCU: Romania a condamnat arestarea lui Navalnii, care este inacceptabila

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a amintit, astazi, la Bruxelles, ca Romania a condamnat arestarea opozantului rus Aleksei Navalnii si a mentionat reprimarea manifestatiilor de sustinere a acestuia, de pe teritoriul Rusiei, subliniind ca libertatea de intrunire si cea de exprimare nu pot fi anulate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )