Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trafic intens pe Valea Prahovei. Similar, circulatia rutiera s-a intensificat intre Mangalia si Agigea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Trafic intens pe Valea Prahovei. Similar, circulatia rutiera s-a intensificat intre Mangalia si Agigea

Circulatia rutiera s-a intensificat pe DN1 intre Ploiesti si Brasov, pe sensul de urcare, unde autovehiculele se deplaseaza cu 20 - 30 kilometri pe ora, dar si pe DN39 Mangalia - Agigea, mai ales in zona statiunilor Eforie Nord, Eforie Sud si Mangalia,. continuă pe Wall-Street Ro

INFOTRAFIC: Se circula in coloana pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare. Trafic intens intre Mangalia si Agigea

Circulatia rutiera s-a intensificat in jurul amiezii pe DN1 intre Ploiesti si Brasov, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei intre Nistoresti - Comarnic si Sinaia - Busteni), pe sensul de urcare, unde se circula in coloana cu 20 - 30 kilometri pe ora, anunta Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane. Pe A2 Bucuresti - Constanta traficul rutier se desfasoara fara probleme de fluenta, insa apar probleme pe DN39 Mangalia - Agigea, mai ales in zona statiunilor Eforie Nord, Eforie Sud si Mangalia, unde traficul este intens.

Avertizare Infotrafic: Circulatie intensa pe Valea Prahovei si intre Mangalia si Agigea

Circulatia rutiera s-a intensificat pe DN1 intre Ploiesti si Brasov, pe sensul de urcare, unde autovehiculele se deplaseaza cu 20-30 kilometri pe ora, dar si pe DN39 Mangalia - Agigea, mai ales in zona statiunilor Eforie Nord, Eforie Sud si Mangalia, informeaza Centrul Infotrafic.

Paradox imobiliar: cum au ajuns bucurestenii sa se imbulzeasca pe casele de pe Valea Prahovei. Locuintele de la munte, mai scumpe ca cele din Capitala

Daca v-ati gandit sa achizitionati un apartament sau o casa de vacanta pe Valea Prahovei trebuie sa pregatiti un buget mult mai mare fata de o proprietate similara ca spatiu, listata in Bucuresti. Un apartament de doua camere la Sinaia costa, in medie, peste 60. 000 de euro, iar o casa cu 5 camere ajunge la peste 200. 000 de euro in Perla Carpatilor.

Informatii de ultima ora despre traficul pe Valea Prahovei

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora nu sunt anuntate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia oprita din cauza vreunui eveniment rutier. Totusi,.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )