Libnet.ro
UNICEF

05:15

Trafic restrictionat pe Autostrada Bucuresti - Pitesti din cauza a doua accidente in care doua persoane au fost ranite

Hotnews Hotnews,
 Trafic restrictionat pe Autostrada Bucuresti - Pitesti din cauza a doua accidente in care doua persoane au fost ranite

Traficul rutier pe Autostrada Bucuresti - Pitesti este restructionat, miercuri, din cauza a doua accidente rutiere in care au fost implicate cinci autoturisme si un camion. In urma accidentelor doua persoane au fost ranite, iar traficul intre kilometrii 14 si 16 este restrictionat, anunta news. ro. continuă pe Hotnews

Circulatia pe Centura Capitalei, deviata pe rute ocolitoare din cauza acumularilor de apa

Circulatia rutiera pe Centura Capitalei este deviata marti dimineata pe rute ocolitoare din cauza acumularilor de apa din localitatea Jilava, anunta News. ro. De asemenea, traficul rutier este blocat pe DN 13 A, in judetul Mures, din cauza unui stalp cazut pe carosabil.

UPDATE Circulatia pe Centura Capitalei s-a reluat dupa ce fusese deviata pe rute ocolitoare din cauza acumularilor de apa

Circulatia rutiera pe Centura Capitalei este deviata marti dimineata pe rute ocolitoare din cauza acumularilor de apa din localitatea Jilava, anunta News. ro. De asemenea, traficul rutier este blocat pe DN 13 A, in judetul Mures, din cauza unui stalp cazut pe carosabil. UPDATE: Circulatia rutiera pe Centura Capitalei s-a reluat.

Raport McKinsey: 375 de milioane de oameni vor trebui sa-si schimbe locul de munca pana in 2030 din cauza automatizarii

Aproximativ 375 de milione de oameni vor trebui sa se recalifice pana in 2030, fiindca altfel si-ar putea pierde locul de munca din cauza automatizarii si a robotilor, arata un studiu al ccompaniei de consultanta McKinsey. Oamenii trebuie sa invete in tot decursul vietii sa faca lucruri noi, fiindca devine de domeniul trecutului modelul in care primii 20 de ani sunt petrecuti in scoala si urmatorii 40-50 sunt petrecuti lucrand in acelasi domeniu, spune unul dintre autorii raportului, citat de CNN.

Alex Ashraf, socat din cauza oamenilor prezenti la donatiile Oanei Zavoranu! Asta nu inseamna civilizatie, ci nebunie

Alex Ashraf este revoltat din cauza oamenilor prezenti la donatiile Oanei Zavoranu. Acesta sustine ca este mult prea multa galagie si imbulzeala. Sunt foarte obosit, lumea se imbulzeste.

Din cauza vremii, 2.000 de familii ramase fara electricitate in Mures

Peste 2. 000 de familii din cinci localitati din judetul Mures au ramas fara electricitate, marti dimineata, din cauza vremii nefavorabile. De asemenea, trei trenuri de calatori au acumulat.

Fenomenul care le va da batai de cap soferilor. A aparut in dimineata asta pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane sfatuieste conducatorii auto care se deplaseaza pe autostrada A3 Bucuresti Ploiesti sa manifeste prudenta sporita la volan, sa.

Il Giornale: Presedintele Federatiei Islamice din regiunea Veneto a decis sa paraseasca Italia din cauza impozitelor

Liderul islamic Tanji Bouchaib a decis sa se mute din Italia din cauza taxelor: prea multe si prea mari, potrivit Rador care citeaza Il Giornale. 'Nu mai rezistam, simtim ca ne sufocam din cauza costului ridicat de trai si a taxelor. facem salturi mortale pentru a ajunge la sfarsitul lunii, a declarat Tanji Bouchaib.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )