Libnet.ro
UNICEF

20:00

Trafic restrictionat in Capitala, de maine pana pe 31 august, pentru concertul lui Roger Waters

Antena3 Antena3,
Trafic restrictionat in Capitala, de maine pana pe 31 august, pentru concertul lui Roger Waters

Traficul rutier va fi restrictionat, incepand de joi si pana pe 31 august, in zona Pietei Constitutiei din Bucuresti, pentru pregatirile necesare concertului The Wall care va fi sustinut de Roger Waters pe. continuă pe Antena3

Restrictii de trafic in Capitala pentru concertul lui Roger Waters.

Traficul rutier va fi restrictionat, incepand de joi si pana pe 31 august, in zona Pietei Constitutiei din Bucuresti, pentru pregatirile necesare concertului The Wall care va fi sustinut de Roger Waters pe 28 august, potrivit unui comunicat al Brigazii Rutiere a Capitalei. Cu ocazia concertului Roger Waters - The Wall, in Piata Constitutiei, Brigada Rutiera va dispune masuri de fluidizare a traficului si de prevenire a accidentelor in perimetrul destinat spectacolului. Astfel, pentru buna .

Steaua-Legia Varsovia: 700 de jandarmi, 90 de camere video si trafic restrictionat

Ordinea publica la meciul Steaua Bucuresti - Legia Varsovia din cadrul playoff-ului pentru grupele Champions League, de pe Arena Nationala din Capitala, va fi asigurata de peste 700 de jandarmi si 90 de camere video, iar politistii vor restrictiona traficul in zona stadionului, potrivit Agerpres. Potrivit Jandarmeriei Capitalei, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion suporterii trebuie sa vina incepand cu ora deschiderii portilor de acces.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )