Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tragedia din Colectiv schimba regulile si pentru elevi

Antena3 Antena3,
Tragedia din Colectiv schimba regulile si pentru elevi

Serbarile scolare in alte spatii decat in scoala vor fi organizate numai dupa verificarea acestora, personal de directorul institutiei de invatamant, si cu acordul parintilor, a declarat purtatorul de cuvant al. continuă pe Antena3

Subiectele zilei: Tragedia din Colectiv: De ce nu are dreptate primarul Piedone; Scrisoare pentru Preafericitul Daniel: Mi-ar fi placut sa te dai dracului jos din Mercedesul cu scaune incalzite si sa mangai mamele care isi cauta copiii; Ieftin ca braga e

Un preot despre tragedia din Colectiv: Oameni si bostani. M-am jucat toata copilaria mea, la tara, cu bostani scobiti, carora le faceam din fasole dinti de schelet. Fara sa am habar ca asta se chema halloween. M-am jucat. Cazul Rostock: statul roman, executat de un consortiu care nu mai exista? La Tribunalul Galati a avut loc si cel de-al doilea termen de judecata in dosarul 2378/121/2015, a litigiului dintre Administratia Fluviala a Dunarii de Jos AFDJ) Galati si consortiul care a scos la suprafata epava, Rostock Wreck Remouval Consortium.

Ce spune Virgil Iantu despre Adrian Despot, martor la tragedia din Colectiv

Iata ce spune Virgil Iantu despre Adrian Despot, cel care vineri seara a scapat ca prin minune de flacarile care au cuprins clubul Colectiv si in urma caruia 30 de tineri au pierit, iar multi altii au ajuns sa se lupte intre viata si moarte.

Mesajul lui Klaus Iohannis la doua zile dupa tragedia din Colectiv

La doua zile dupa tragedia din Clubul Colectiv in care au murit 30 de persoane, presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj, pe Facebook, im cate vorbeste despre coeziunea si solidaritatea unei natiuni.

Trei zile de la tragedia din Colectiv. Bilantul mortilor a ajuns la 31. Prima retinere in acest dosar

In cea de-a treia zi de la incendiul din Colectiv, bilantul victimelor a crescut la 31. Cei trei patroni ai clubului au fost audiati la Parchet, iar unul dintre ei a fost retinut. Ei sunt acuzati de omor din culpa si vatamare corporala din culpa. 137 de raniti sunt internati in continuare.

Trei zile de la tragedia din Colectiv, ultima de doliu national. Situatia ranitilor din spitale. Cei trei patroni ai clubului, acuzati de ucidere din culpa. Sefa Stirilor TVR isi da demisia

In cea de-a treia zi de la incendiul din Colectiv, 137 de persoane ranite se afla in continuare internate in spital, dintre care 27 se afla in stare critica. Luni este si ultima zi de doliu national. Parchetul General continua audierile, iar primariile de sector fac verificari la cluburile din Capitala.

Trei zile de la tragedia din Colectiv, ultima de doliu national. Cati raniti mai sunt in spital. Patronii clubului, citati la Parchet

In cea de-a treia zi de la incendiul din Colectiv, 137 de persoane ranite se afla in continuare internate in spital, dintre care 39 se afla in stare critica. Luni este si ultima zi de doliu national. Parchetul General continua audierile, iar primariile de sector fac verificari la cluburile din Capitala.

Firmele care ajuta dupa tragedia din Colectiv: Se oferacazare, transport (avion, masina, autocar), consiliere psihologica, tratamente, mancare, bauturi, servicii funerare si asistenta juridica

Pagina de internet colectiv. info prezinta firmele care s-au implicat pana in momentul de fata in ajutarea victimelor si rudelor victimelor din tragedia de la colectiv.

Tragedia din Colectiv: De ce nu are dreptate primarul Piedone

In timp ce reprezentantii Primariei Sectorului 4 invoca prevederi legislative care, cred ei, i-ar absolvi de raspundere in cazul tragediei din clubul Colectiv, alte administratii locale au inasprit, cu mult timp in urma, conditiile de acordarea autorizatiilor de functionare pentru astfel de spatii. Tocmai pentru siguranta clientilor. Un exemplu in acest sens este Primaria din Cluj.

Tragedia din Colectiv O echipa de specialisti din Petrosani a sosit in Bucuresti pentru a investiga cauzele incendiului

O echipa de specialisti de la Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Securitate Miniera si Protectie Antiexploziva INCD-INSEMEX) Petrosani a sosit la Bucuresti pentru a investiga cauzele izbucnirii incendiului de la Club Colectiv, informeaza Agerpres.

Marturia lui Adi Despot de la Parchetul General, despre tragedia din Colectiv: Peste mine au cazut multi oameni; am reusit sa trag o fata afara

Adrian Despot, solistul trupei Vita de Vie, a fost audiat de procurori in calitate de martor, in dosarul incendiului de la clubul Colectiv, el relatand firul evenimentelor din seara in care s-a produs tragedia in urma careia au murit 32 de oameni, transmite Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )