Libnet.ro
UNICEF

08:47

Tragedia infioratoare a unei femei din Hunedoara: a murit in chinuri dupa ce a fost snopita in bataie de propriul fiu

Adevărul Adevărul,
Tragedia infioratoare a unei femei din Hunedoara: a murit in chinuri dupa ce a fost snopita in bataie de propriul fiu

Ioan Craciunean a fost retinut de procurori dupa ce si-a ucis in bataie mama. Femeia a decedat in spital, dupa doua saptamani de chinuri, ca urmare a traumatismelor suferite. continuă pe Adevărul

Tragedia infioratoare a unei femei din Hunedoara: ucisa in bataie de fiul ei

Ioan Craciunean a fost retinut de procurori dupa ce si-a ucis in bataie mama. Femeia a decedat in spital, dupa doua saptamani de chinuri, ca urmare a traumatismelor suferite.

Descoperire socanta la bordul unei nave din Portul Constanta. I-a fost interzisa intrarea in tara

Un marinar sirian cu documente falsificate a fost gasit, la sfarsitul saptamanii trecute, la bordul unei nave din Portul Constanta Sud - Agigea, acestuia fiindu-i interzisa intrarea in tara, informeaza.

FOTOGALERIE Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat transformarea in zona pietonala a unei parti din Bulevardul Unirii, reamenajarea Parcului Izvor si parcari subterane la Piata Constitutiei, Sala Palatului, Piata Lahovary si Cantacuzino

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat marti proiectul care propune reamenajarea unor spatii publice si parcuri din centrul orasului. Este vorba despre reamenajarea bulevardului Unirii intre Piata Constitutiei si Piata Unirii si transformarea in spatiu pietonal, reamenajarea Pietei Constitutiei si amenajarea unei parcari subterane, reamenajarea Pietelor Cantacuzino si Lahovary si amenajarea unor parcari subterane, reamenajarea spatiului verde de la Sala Palatului, a parcurilor Izvor si Sfintii Apostoli, dar si revitalizarea zonei de la Piata de Flori. Desi porneste de la o idee foarte buna, de a reda pietonilor trotuarele ocupate in prezent de masini si de a crea un traseu pentru pietoni si biciclisti prin centrul orasului, proiectul a stranit mai multe controverse si critici din partea cetatenilor si a societatii civile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )