Libnet.ro
UNICEF

18:15

Tragedie in Buzau! Un fost politist a fost gasit spanzurat in locuinta parintilor

Antena3 Antena3,
Tragedie in Buzau! Un fost politist a fost gasit spanzurat in locuinta parintilor

Un fost politist din Buzau, de 50 de ani, a fost gasit fara suflare intr-o anexa a locuintei parintesti. Fostul subofiter al Serviciului de Informatii si Protectie Interna Buzau a decis sa-si i. continuă pe Antena3

Fost politist la Serviciul de Informatii, gasit spanzurat in gospodaria parintilor

Un barbat de 50 de ani, din Buzau, fost ofiter al Serviciului de Informatii si Protectie Interna, aa decis sa isi incheie socotelile cu viata spanzurandu-se intr-o anexa a gospodariei parintilor sai. Politistii au deschis dosar penal pentru moarte suspecta.

Un fost spion a fost gasit spanzurat la Braila

Un fost spion in varsta de 50 de ani a fost gasit spanzurat in Braila. Omul locuia la parintii sai si a fost descoperit fara viata de acestia, intr-o magazie. Barbatul a fost subofiter la.

Un calugar de la o manastrire din Prahova, gasit spanzurat pe prispa chiliei

Un calugar de la manastirea din comuna prahoveana Cornu a fost gasit spanzurat, miercuri dimineata, pe prispa din fata chiliei. Barbatul era cunoscut cu afectiuni medicale psihiatrice si se afla sub tratament.

Descoperire socanta in Arges! Mama lui l-a gasit spanzurat in curte, de un copac

Descoperire socanta, marti dimineata, la Negrasi, Arges. in curtea unei locuinte a fost gasit un barbat spanzurat de copac, iar din primele informatii este vorba de o sinucidere. Politistii au demarat c.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )